Promo

Osvojite savršen Alavi ljetni paket: Kremu za brzo tamnjenje + kremu za obnavljanje i hidrataciju kože

Postoji li ljepši znamen ljeta od preplanule i njegovane kože? No, nije samo bitna preplanulost, na prvom mjestu je zdravlje kože. Hrvatski brand organske kozmetike Alavi Natural Cosmetics predstavlja savršen ljetni duo za zdravu preplanulost ovog ljeta...

Alavi krema samotamnjenjeRiječ je o Alavi Kremi za brzo tamnjenje koja je već prošlu sezonu oduševila Hrvatice premium sastojcima i učinkovitošću. Ujednačen, prirodni brončani ten, intezivna hidratacija te povećanje elastičnosti kože samo su neke od karakteristika ove bogate kreme.

Buriti, pasji trn, kokos i mrkva kožu dubinski hidratiziraju, na prirodan način potiču stvaranje melanina, te povećavaju njenu elastičnost i mladolik izgled.

Alavi krema za brzo tamnjenje obiluje karotenoidima među kojima je najpoznatiji beta karoten. Karotenoidi neutraliziraju štetna UV zračenja na površini kože, sprječavaju oštećenja i odumiranje stanica. Također, beta-karoten je tvar koja ima ključnu ulogu u stvaranju melanina, pigmenta koji je odgovoran za tamnjenje kože.

Nakon izlaganja kože suncu potrebna je intenzivna regeneracija i hidratacija.

Alavi krema za obnavljanje kožeRecovery krema, koja je na najvećem sajmu prirodne kozmetike Vivaness u Nurnbergu bila predstavljena među najboljim novim proizvodima, osvaja ne samo hrvatsko već i internacionalno tržište.

Zadovoljstvo žena koje raste svakim danom, čini ovu kremu vrijednim proizvodom za njegu kože lica i tijela, te neizostavnim dijelom kozmetičke torbice svake žene.

Ova superiorna recovery krema intenzivno njeguje kožu, potiče njeno obnavljanje i hidrataciju. Premium organsko ulje Gospine trave, Tamanua i Aloe Vere čine ovu jedinstvenu formulu nezamjenjivom za nadraženu i osjetljivu kožu.

Čistoća i kvaliteta Alavi kreme za brzo tamnjenje i recovery kreme, potvrđeni su NaTrue organskim standardom. Prije svega standard se odnosi na minimalni udio organskig sirovina, dozvoljene supstance i proizvodne procese koji ne smiju uključivati ionizirajuće zračenje, testiranje na životinjama ni GMO.

Nagrađujemo 3 čitateljice savršenim ljetnim paketom: 1 quick tanning krema + 1 recovery krema. Sudjelujte u nagradnom natječaju do 21. lipnja 2017. i osvojite ovu vrijednu nagradu.

Pravila nagradnog natječaja pogledajte OVDJE

Ostali članci