Promo

Oslabjeli mjehur i intimnost: Da – možete i dalje uživati u seksu

Istjecanje urina tijekom seksa učestalija je pojava nego što možete zamisliti i može se dogoditi ženama u bilo kojoj dobi. Veličina i učestalost istjecanja urina može uvelike ovisiti o vrsti oslabjelog mjehura, a postoje načini da ih smanjite ili čak posve izbjegnete. Možda je najvažniji savjet taj da razgovarate s partnerom. Povjerenjem i razumijevanjem duže ćete održati intimnost u odnosu

Budi aktivna i uz oslabjeli mjehur

Nastavi uživati u svemu dobrome što ti donosi život! Naruči još danas svoje besplatne uzorke TENA Lady uložaka. Besplatna dostava. Klikni ovdje i naruči još danas!

Kako izbjeći istjecanje urina tijekom spolnog odnosa:

Ispraznite mjehur
Pražnjenjem mjehura prije spolnog odnosa, možete uvelike smanjiti rizik i veličinu istjecanja urina. Također pomaže i izbjegavanje napitaka poput čaja, kave i alkohola.

Vježbajte vježbe za jačanje mišića dna zdjelice
Studije pokazuju da žene koje redovito vježbaju Kegelove vježbe doživljavaju manje istjecanja urina tijekom spolnog odnosa. Isto tako, vježbanje dna zdjelice vam može omogućiti intenzivnije orgazme.

Pokušajte promijeniti položaj
Neka seksualni položaji manje pritišću mjehur i uretru.

Razgovarajte s liječnikom
Iako bi to trebalo biti najnormalnije, nemojte se sramiti razgovarati sa svojim liječnikom o urinarnoj inkontinenciji tijekom spolnog odnosa. Istjecanje urina može se liječiti i vaš liječnik vam može dati praktične savjete ili vas uputiti specijalistu.

98% korisnica u Hrvatskoj zadovoljno je TENA Lady proizvodima*! Odabirom pravilne zaštite možemo utjecati i na kvalitetu svog života. Ne dozvoli ni ti da oslabjeli mjehur narušava tvoje planove ili samopouzdanje. Požuri, naruči besplatne uzorke ovdje još danas!

TENA Lady ulošci dostupni su u ljekarnama i specijaliziranim trgovinama s medicinskim pomagalima. Asortiman je prilagođen individualnim potrebama i možeš odabrati odgovarajuću veličinu i moć upijanja, a ovdje izdvajamo:

tena lady tena lady

 • za gubitak par kapi: TENA Lady Slim Ultra Mini za maksimalnu diskreciju, ovi meki, tanki i udobni ulošci bolje upijaju nego obični dnevni ulošci

 • za lagano istjecanje: TENA Lady Slim Mini uložak s microPROTEXTM tehnologijom radi koje je vrlo tanak, a ostaje suh 8x dulje³ od običnog higijenskog uloška

TENA Lady ulošci pružaju TROSTRUKU ZAŠTITU od: istjecanja, mirisa i vlage, tako da možeš činiti što god poželiš. TENA. OSTANI SVOJA. www.tena.hr

tena lady
 
Klikni ovdje i naruči svoje besplatne uzorke još danas.

*Conversion study, Essity (bivši SCA) 2017, na uzorku od 1883 žena koje su isprobale besplatan uzorak TENA Lady

Ostali članci