ORIFLAME u SOS Dječjem selu Hrvatska – zajedno učimo brinuti o prirodi!

Oriflame već više od 50 godina promovira švedski način ljepote koji podrazumijeva ne samo fizički izgled, nego i dobar osjećaj iznutra. Kao švedski brend smatramo da je ključ za dobar osjećaj biti aktivan, društven i uživati u životu. Ako svaki dan svi činimo sitne promjene, rezultat je odličan!

Upravo zato smo 22. svibnja, povodom Međunarodnog dana biološke održivosti i Dana zaštite prirode posjetili SOS Dječje selo Lekenik s kojim surađujemo na obostrano zadovoljstvo već dugi niz godina. S našim malim prijateljima smo popričali o važnosti zaštite prirode i tome kako od malih nogu možemo utjecati na svijet oko sebe. Duboko vjerujemo da će svako dijete koje nauči koliko je važno brinuti o prirodi, morima i oceanima odrasti u odgovornu osobu koja će svojim ponašanjem pridonijeti pozitivnim promjenama u budućnosti. Svaka promjena gledana sama po sebi može se činiti malom, ali zajedno stvaraju pozitivan utjecaj koji se osjeća diljem svijeta.

Oriflame

Posebni naglasak smo stavili na našu kolekciju za njegu lica i tijela - Love Nature čiji proizvodi sadrže organske sastojke, isključivo prirodna piling zrnca i biorazgradive su formulacije. Sastojci naših Love Nature proizvoda su zajamčeno uzgajani, ubrani i obrađivani bez uporabe kemikalija, a pronalazimo ih na održivim, organskim farmama koje ne koriste pesticide. Na taj način možemo učinkovitije čuvati naš dragocjeni ekosustav, vodu i tlo. Također, u poljoprivrednim zajednicama iz kojih dobivamo kokosovo ulje, dio prihoda od prodaje ulažemo u obuke o biološkoj raznolikosti, organski uzgoj i upravljanje prirodnim resursima, kao i jačanje položaja žena.

Oriflame

Za vrijeme kreativne radionice tijekom koje su djeca izrađivala cvjetiće od papira koje su poklanjali jedni drugima ili ih čuvali za svoje SOS mame, Igor Crnogaj, Country manager Oriflame Hrvatska, uručio je SOS Dječjem selu Hrvatska ček u iznosu 7.500 kuna.

Oriflame

A nakon papirnatog cvijeća, došao je red i na pravo cvijeće. Zaposlenici i suradnici Oriflamea su zajedno s dječicom posadili šarene sadnice koje će dodatno ukrasiti SOS Dječje selo.

Oriflame

Oduševljeni ljubavlju kojom su nas djeca obasula, napustili smo SOS Dječje selo s velikom željom da se što prije vratimo i nastavimo našu predivnu dugogodišnju suradnju!

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci