Promo

NOVEXPERT ima novog člana linije s hijaluronom

NOVEXPERT, kozmetika koju krase 100% prirodni sastojci, 0% konzervansa, 100% hipoalergena ima novog člana linije s hijaluronom - Repulp gel, arhitekt vašeg lica koji popunjava bore, ima anti age djelovanje i hidratizira...

Francuska kozmetička kuća NovExpert i njezin osnivač i vizionar Cyrille Telinge u Ro.Ra. Natura Edu centru, Dobojska ulica 32, predstavili su novog člana linije s hijaluronskom kiselinom: Repulp gel i starog člana Lip´up booster za usnice.

Svaki dan epidermis kože gubi visokovrijednu supstancu - hijaluronsku kiselinu (HA). Životni vijek HA u epidermisu je samo 24 sata. Starenjem, koža više ne može nadomjestiti svakodnevni gubitak HA. To znači da sa 60 godina imamo 50 % HA manje a u 75-oj godini samo 25 % HA nam ostaje! Lice gubi punoću, koža postaje tanja i znanost je dala konačni dokaz. Opuštena koža lica na kraju dana uzrokovana je gubitkom hijaluronske kiseline, a ne stresom...

Hijaluronska kiselina koja se nalazi u svim slojevima naše kože, zaslužna je i za punašna lica beba, nalazimo je u hijaluronskim filerima ... ali kako da takav izgled postignemo bez injekcija?

novexpert

Rješenje je jednostavno: REPULP GEL s visokim sadržajem HA različitih veličina molekula!

Trebalo je 396 pokušaja formuliranja proizvoda da se konačno postigne svilenkasta tekstura s baršunastim glatkim osjećajem namijenjena za normalnu do masnu kožu.
Repulp gel popunjava bore i zaglađuje lice te intenzivno hidratizira kožu učinkovitim djelovanjem novaxylina, HA, ekstrakta zelene i crvene alge, ekstrakta sjemenki jabuke, commiphore, nara, zelenog čaja i brokule, polisaharide, suncokretovo ulje, shea  maslac, aloe veru.

LIP`UP BOOSTER S HIJALURONSKOM KISELINOM ZA USNICE
Kao ostatak lica i tijela usnice su također podložne promjenama i starenju tijekom godina i anti aging njega je neophodna. One gube punoću, hidrataciju, boju i konture te se smanjuju.

Zato je osmislio idealnu 7 u 1 njegu za usnice, a rezultati su vidljivi odmah nakon prve aplikacije jer djeluje TRENUTNO I DUGOROČNO.

NovExpert se u novom boosteru za usnice pozabavio sa 7 pokazatelja starenja usnica: bore, smanjeni volumen, promjena oblika, boja koja blijedi, manjak hidratacije i oštećenja

Jedan od glavnih aktivnih sastojaka u Lip `upu je biljka Muira puama koju smatraju i ˝prirodnom Viagrom˝, a djeluje na volumen na način da potiče prokrvljenost. Hijaluronska kiselina koja je fragmentirana djeluje na bore i hidrataciju, shea maslac njeguje dok antioksidansi djeluju na slobodne štetne radikale.

novexpert

Prodajna mjesta:
Proizvodi branda NovExpert su u Hrvatskoj dostupni putem tvrtke Ro.Ra. Natura d.o.o. u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama te Novexpert web shopu.
Vijesti branda NovExpert pratite i na ovim adresama:
•    web: http://www.novexpert.hr/
•    instagram: https://www.instagram.com/novexpert_hr
•    facebook: https://www.facebook.com/NovExpert.Hrvatska

Više o NovExpertu:
NovExpert revolucionizira strast prema ljepoti i uspostavlja neobična pravila u njezi kože. Znanstvenici ovoga brenda predstavljaju različita  stručna područja, kao što su biologija kože, fitoterapija, zelena kemija i dermatologija te pružaju visokokvalitetne proizvode za njegu i beskompromisnu kvalitetu. Brend je stvorio Cyrille Telinge sa svojim timom u kojemu su liječnici specijalizirani za problem starenja kože, a na tržište je lansiran 2008. u Francuskoj. Novexpert teži pomirenju napretka i sigurnosti, jednako kao i ultra-učinkovitosti i visokoj toleranciji.

Više o Rora Natura d.o.o.:
Ro.Ra. Natura d.o.o. je privatna, obiteljska tvrtka osnovana 1998. godine. Tvrtka se od prvog dana bavi zastupanjem, promocijom i distribucijom prirodnih proizvoda koji se koriste za očuvanje zdravlja i vitalnosti. Jedan od brojnih segmenata koje razvija su i edukacije namijenjene zdravstvenim djelatnicima gdje surađuje sa svjetski poznatim i priznatim znanstvenicima, liječnicima i farmaceutima. Danas Ro.Ra. Natura uspješno zastupa i distribuira proizvode tvrtki u segmentima fitoterapije, mikronutricije i dermokozmetike.

Ostali članci