Promo

Modernizirajte svoje bankarstvo – neka svaki bankomat bude vaš bankomat!

Dosta vam je potrage za bankomatom vaše matične banke? Donosimo fantastično rješenje iz Addiko banke!

Inovativni paketi tekućih računa

Jeste li osoba koja svijet gleda na drukčiji način od svih ostalih? Volite li uzbuđenja, avanture i nova iskustva? Želite li da i vaša banka ide u korak s vašim zahtjevima i željama? Onda je za vas pravi financijski odabir paket tekućih računa koji je inovativan, moderan i fleksibilan i koji sa sobom nosi sjajne pogodnosti! Jedna od tih pogodnosti je i da svaki bankomat na koji naiđete može biti vaš bankomat!

Koristite bankomate svih banaka i upravljajte svojim financijama s bilo kojeg mjesta. Financijski svijet se, kao i sve oko nas, razvija nevjerojatnom brzinom, dodatno potpomognut digitalnom revolucijom, pa zašto ne bi i vaše financijske navike išle u korak s tim? Maksimalno iskoristite sve prednosti bankarstva 21. stoljeća kroz dva sjajna paketa tekućih računa koji vam omogućuju veliku fleksibilnost ali i sigurnost.

Sjajan paket tekućih računa za potpunu fleksibilnost

Ukoliko želite mogućnost lakog i brzog raspolaganja svim svojim sredstvima besplatnim korištenjem bilo kojeg bankomata u zemlji, onda je za vas Active paket tekućeg računa.

Ovaj paket je idealan paket za vas, ukoliko želite tekući ili žiro račun, mobilno bankarstvo, Debit Mastercard debitnu karticu, neograničen broj plaćanja bez naknade putem mobilnog bankarstva i neograničen broj besplatnih podizanja gotovog novca s bankomata drugih banaka. U sklopu ovoga računa također dobivate mogućnost neograničenih kreditnih transfera (platni nalozi) putem online bankarstva i mobilnog bankarstva. To je samo jedan od benefita naše banke.

S druge strane, Go paket tekućeg računa je praktično rješenje za pristup tekućem ili žiro računu, Debit Mastercard kartici i mobilnom bankarstvu, kao i Internet bankarstvu, uz neograničeno podizanje novca na Addiko bankomatima u zemlji, kao i sjajnu ponudu od čak 12 mjeseci bez plaćanja mjesečne naknade.

Modernizirajte svoje bankarstvo_1

Tradicionalniji paket tekućeg računa za ostale korisnike

Ukoliko pak više preferirate tradicionalnije pakete tekućih računa, onda je neki paket tekućih računa u nastavku pravi odabir za vaše potrebe.

Platinum paket predstavlja najpotpunije rješenje za sve vaše potrebe. On-line bankarstvo, plaćanja bez naknada, besplatna podizanja gotovine s drugih bankomata, najviša razina pokrića osiguranja.

Gold paket predstavlja odlično rješenje za raspolaganje vašim sredstvima u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta, s bogatim opsegom uključenih usluga.

Smart paket je pametno rješenje po prihvatljivoj cijeni za one koji žele koristiti internet ili mobilno bankarstvo i većinu plaćanja obavljati putem kanala on-line bankarstva.

Basic paket predstavlja praktično rješenje za pristup on-line bankarstvu te debitnim i kreditnim karticama. Basic paket možete otvoriti u potpunosti on-line, putem Virtualne poslovnice.

Dodatne pogodnosti koje možete ostvariti kroz Addiko banku jesu i mogućnost otvaranja računa ili traženja kredita, kao primjerice Addiko Blic kredita, jedinog gotovinskog kredita nagrađenog “Best Buy” nagradom za najbolji odnos cijene i kvalitete, iz udobnosti svojega doma, putem Virtualne poslovnice. Tu je također i mogućnost korištenja QLine aplikacije s kojom možete lako preuzeti svoj redni broj i izbjeći čekanje u redu u poslovnicama, kao i još mnogo ostalih prednosti i pogodnosti poput Addiko mobilne aplikacije, Internet bankarstva i lijepih nagrada!

Ova posebna akcija Addiko Active i GO paketa dostupna je samo do 30. lipnja u svim poslovnicama Addiko banke. Za sva vaša pitanja, na raspolaganju su vam kako agenti Addiko Kontakt centra, tako i iskusni bankarski zaposlenici u bilo kojoj Addiko poslovnici. Provjerite koliko brzo možete da dobijete kredit kod nas.

 

Promo

Ostali članci