Promo

MAXimalno ukusni deserti u OXBO restoranu hotela DoubleTree by Hilton!

Jeste li već kušali fenomenalne deserte OXBO pastry chefa Maxa Todorova?

Kolači nadahnuti prirodom

Max Todorov završio je National Bakery School u Londonu, vrhunsku školu za slastičare nakon čega je radio u najboljim londonskim restoranima. Max je odrastao u velikoj obitelji u Kavadarcima u Makedoniji u kojoj se uvijek njegovao običaj zajedničkog objedovanja što je možda i glavni motiv za njegovu karijeru u kulinarstvu. A kuhanju i pripremi hrane posvetio se tek nakon što je na studiju Elektrotehnike u Skoplju shvatio da svoju karijeru želi razvijati u  gastronomiji.

Max Todorov pastre chefMax Todorov pastry chef

Inspiriran prirodom smatra da je za svaki odličan desert presudna kvaliteta i svježina  namirnica ali i ljubav kao tajni sastojak. Obožavatelj je sladoleda koje sam priprema, a zaslužan je za poznati OXBO sladoled po tajnom receptu koji oduševi sve koji ga probaju. Kulinarski uzori su mu Pierre Herme, Rene Redzepi i Thomas Keller.

Topli čoko kolač sa sladoledomod vanilije

 

Promo

Ostali članci