Promo

Luksuzni stil i svakodnevna udobnost za modernu ženu

Inspirirana high end modom, ali dizajnirana za svakodnevno nošenje, nova kolekcija ECCO kožnih čizama SHAPE SCULPTED MOTION nudi modernu i urbanu estetiku. Širok izbor modela, od gležnjača do čizama preko koljena, s potpeticama koje jamče udobnost, savršeno se uklapa uz svaki modni look i za svaku prigodu – bez obzira na to spremate li se za poslovnu večeru, brunch s prijateljicama ili šetnju gradom

KOLEKCIJA S DODIROM MODERNOG STILA

Skulpturalne potpetice inspirirane couture modom postaju glavna stavka u svakoj kolekciji cipela. Ove evoluirane blok pete savršen su most između dizajna i funkcionalnosti, što ih čini prikladnim za svaku priliku od noćne zabave do putovanja u inozemstvo.

ecco

Praveći veliki zaokret u trendu sa svojim oblikovanjem potpetice, ECCO vam nudi izbor  između gležnjača i čizama do koljena s visinom potpetice 35 mm, 55 mm ili 75 mm.

Svaki par prati prirodne krivulje vašeg stopala, istovremeno smanjujući razliku visine od pete do prstiju, što daje privid dužih nogu i dodatne visine - bez narušavanja udobnosti.

Čizme iz ECCO SHAPE SCULPTED MOTION kolekcije izrađene su od vrhunskih koža razvijenih u ECCO štavionicama — od visokog sjaja do grublje voštane kože — pružajući beskrajne trenutke nošenja u sezonskoj paleti boja. Boja konjaka ili crna izbor su koji se slaže uz gotovo cijelu garderobu, a kao komad s kojim ćete osvježiti ormar nameću se gležnjače u bojama poput bijele, koje su pravi hit ove jeseni.

ecco

 INOVATIVNOM TEHNOLOGIJOM DO CJELODNEVNE UDOBNOSTI

Spojem revolucionarne ECCO FLUIDFORM I SHAPE platform tehnologije ,ECCO je još jednom opravdao dugogodišnje povjerenje kupaca. Prepoznatljivi skandinavski brend, jedinstveni dizajn I eleganciju upotpunjuje anatomskim završetkom koji osigurava prirodno kretanje stopala. Također, napredna ECCO tehnologija sprječava od neugodnih vanjskih podražaja stvarajući lepršav efekt tijekom hodanja.  

Balans udobnosti I izdržljivosti prati i posebno osmišljen spoj koji je zamjena za šavove I ljepilo. Svi stilovi iz kolekcije koriste “shank“ oblik koji omogućuje ženama da hodaju stabilno i sa samopouzdanjem.

Bez obzira na prigodu ECCO SHAPE SCULPTED MOTION kolekcija podiže potpeticu, stil i udobnost svake moderne žene.

ecco

Ostali članci