Luksuzan tretman za suhu i oštećenu kosu

Najbolje što možete ove jeseni ponuditi svojoj dehidriranoj i oštećenoj kosi...

Jesen samo što nije stigla, a s njome i razne obaveze i nove radne pobjede. Kako bi u njih krenule njegovane i besprijekorne, većina se pripadnica nježnijeg spola pri povratku s odmora odlučuje za beauty tretman njege kose koja je nakon mora, sunca i soli dehidrirana i traži obnovu.

Ako ste u potrazi za jednim takvim koji će oživjeti vaše vlasi, iskušajte najnoviju Kérastase liniju Chronologiste koja je netom predstavljena u Zagrebu. Napredna tehnologija i vrhunska kvalitetna koja se nalazi u proizvodima iz najluksuznije linije do sada, obnavlja kosu od vlasišta do vrhova.

Prekrasna tekstura, senzualnost, neodoljiv miris, jednostavno - dostupan luksuz u savršenoj tamnoj ambalaži. Kérastase je identificirao šest dimenzija starenja vlasišta i kose, a na svaku ciljajući upravo s moćnim formulama koje se nalaze u novoj Kérastase Chronologiste liniji.

Kerastase

Svaki od proizvoda sadrži regenerativne aktivne tvari kao što su hijaluronska kiselina, vitamin E i apisin. Miris ruža, božura i magnolije dodatno oplemenjuju ovu najpoželjniju liniju u beauty svijetu trenutno. Moćan serum inspiriran kavijarom, definitivno je must have ove jeseni i najpoželjniji je saveznik svake žene. Tretman koji je definitivno predmet žudnje, već je zainteresirao mnoge, a svoj termin možete rezervirati u nekom od ovlaštenih Kérastase salona i  prepustiti se zasluženom užitku.

Promo

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci