Promo

Lagree Fitness: Vježbanje koje će vas izazvati i transformirati

Ako želite izvući maksimum iz tjelovježbe za svoje mišiće, držanje tijela i cjelokupni izgled, iskušajte novi fitness trend - Lagree Fitness metodu koja je posljednjih godina iznimno popularna u Americi, a napokon je došla i u Zagreb

Magistra sporta i fitnesa Margareta Marković vodi satove Lagree Fitnessa u zagrebačkom centru Motus Melior

Magistra sporta i fitnesa Margareta Marković vodi satove Lagree Fitnessa u zagrebačkom centru Motus Melior

Ako obožavate pilates ili ste tip osobe koji nije zadovoljan tjelovježbom ako sljedećeg dana ne osjeća bolove u mišićima, iskušajte novi fitness trend - Lagree Fitness metodu, posljednjih godina iznimno popularnu u Americi (vježbaju je Jennifer Aniston, Kim Kardashian, Sofia Vergara, čak i bivša prva dama Michelle Obama) koja je napokon stigla i kod nas. U poslovnoj zagrebačkoj četvrti, centar Motus Melior, jedini u Hrvatskoj te jedan od pet u Europi, nudi ovu inovativnu, učinkovitu i dinamičnu metodu vježbanja.

Mnogi je nazivaju pilates na steroidima, ali uvelike se razlikuje od pilatesa na prostirkama. Lagree Fitness metoda vježba se na pilates reformer spravi M3S Megaformer. Na prvi pogled, ta robusna sprava nalikuje spravi za mučenje jer ima opruge, remenje i kolotur, a sve služi za pojačavanje intenziteta treninga koji se bazira na pilates vježbama.

lagree fitness vježbanjeCentar Motus Melior, jedini u Hrvatskoj te jedan od pet u Europi, nudi ovu inovativnu, učinkovitu i dinamičnu metodu vježbanja

U samo 45 - 50 minuta, koliko traje vježbanje, ostvarit ćete trening visokog intenziteta uz minimalan rizik nastanka ozljeda, što je najbitnija značajka ove rekreacije. „Vježbanje na Megaformeru omogućuje brz prelazak iz vježbe u vježbu, što osigurava visok intenzitet rada te učinkovito sagorijevanje kalorija (500 - 800 kcal).

Usto, omogućuje kontrolirane i spore izvedbe pokreta - izbjegavaju se nagle i eksplozivne kretnje koje mogu ozlijediti mišiće, tetive i zglobove“, kaže voditeljica treninga Margareta Marković, magistra sporta i fitnesa, dodajući da je ovo odlična alternativa drugim treninzima visokog intenziteta pri kojima se mogu potencijalno ozlijediti zglobovi i meka tkiva.

Muškarci i žene svih dobnih skupina i različitih fizičkih sposobnosti mogu požnjeti dobrobiti ove metode vježbanja koju je osmislio Sebastien Lagree, poduzetnik i bivši bodibilder. „Ovaj jedinstven pristup vježbanju gotovo svakom vježbom stimulira sve elemente tjelesne forme: srčano-dišnu izdržljivost, mišićnu jakost i izdržljivost, ravnotežu i stabilnost zglobova i kralježnice te pokretljivost zglobova i fleksibilnost mišića“, pojašnjava Marković, koja se za vođenje grupnih i individualnih treninga educirala u SAD-u.

lagree fitness vježbanjeVježbanje na Megaformeru omogućuje brz prelazak iz vježbe u vježbu, što osigurava visok intenzitet rada te učinkovito sagorijevanje kalorija

Rezultat su izdužena muskulatura te poboljšan tonus i mišićna jakost, a s više od 200 vježbi i njihovih varijacija trening nikad neće biti isti. Vaši će mišići neprekidno svladavati nove izazove, što će rezultirati optimalnim učinkom u najkraćem roku. I baš zato što je tako učinkovit, dovoljno je vježbati 2 - 3 puta tjedno da bi se primijetili rezultati.

Motus Melior inovativni je spoj sportskog i fitnes centra, poliklinike za ozljede i bolna stanja i nutricionističkog savjetovališta. Više o Lagree Fitness metodi doznajte na www.motus-melior.hr ili 01 / 5802-031

Ostali članci