Koračajte s lakoćom u obući koja brine za vaše zdravlje

Mephisto kreira lijepu obuću, idealnu za osjetljiva stopala i tegobe kralježnice!

Od samih svojih početaka francuski brend Mephisto poseban naglasak stavlja na udobnost cipela i stvara idealnu obuću koja čuva stopala i doprinosi pravilnom držanju cijelog tijela pri hodanju i stajanju. Za izradu obuće koriste se najbolja koža, pamuk, lan i prirodna bojila, za potplate kaučuk, lateks i pluto, a svaka cipela u procesu proizvodnje prolazi od 160 do čak 220 koraka i veliki dio je tradicionalna ručna izrada. Izvanredna udobnost postignuta je inovativnim SOFT-AIR međupotplatom, ugrađenim u svaki par Mephisto obuće, a koji je iznimno fleksibilan, trajno elastičan i mekan pa tako ublažava reakciju podloge pri svakom koraku.

mephisto

mephisto

Mephisto je stvorio specijalnu liniju Mobils koja ima dodatne kriterije udobnosti poput podloženih gornjišta koja omogućavaju cirkulaciju zraka, odvojivih uložaka te pojačane dubine gazišta i širine kalupa. Obuća iz linije Mobils omiljena je među svima koji vode brigu za svoje zdravlje, a istovremeno žele izgledati lijepo i moderno. 

mephisto

Ove sezone linija Mobils nudi pregršt atraktivnih modela tenisica, cipela i gležnjača, a svi modeli redom odlikuju se nenadmašnom udobnošću koja jamči ugodu pri dugotrajnom hodanju ili stajanju te maksimalno štiti stopala i kralježnicu.

mephisto

Osim brige za zdravlje, Mephisto svojim suvremenim dizajnom i trendovskim bojama dokazuje da udobne cipele mogu biti lijepe i poželjne za svaki odjevni stil. Cjelokupna nova kolekcija dostupna je u trgovinama u Zagrebu, Rijeci i Splitu te na web-shopu www.shoes.hr.

mephisto

mephisto

mephisto

mephisto

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci