Kako smo se uz Anđelu Ramljak, Hudu Kattan i revije visoke mode probudili iz zimskog sna?

Polako se otvaraju cvjetni pupoljci i opojni mirisi proljetne atmosfere prate nas u stopu dok svoju uobičajenu rutu javnog prijevoza ili vožnje automobilom mijenjamo biciklom ili malo žustrijom šetnjom poslije posla. Dolaskom proljeća naša žeđ za savršenim izvorom inspiracije i motivacije nije presušila, a kako smo ju utažili otkrijte u travanjskom izdanju Ellea uz koje dolazi i gratis izdanje Elle Decoration, na svim kioscima od 20. ožujka

Dašak svježine u naš modni svijet donijela je talentirana glumica Anđela Ramljak koja će uspješno utjeloviti klasični lik Shakespeareove Ofelije na Dubrovačkim igrama. I dok je Ofelija bila ludo zaljubljena u Hamleta, naša novinarka Ana Fazekaš se osvrnula na temu ljubavi među novom generacijom i za nas saznala gdje je nestala romansa.

Elle travanj

U našoj redakciji romansu su objeručke prihvatili naši vrli fotografi u sanjivoj bajci chic kombinacija uz koje jedva čekamo baciti se u potragu za novim pustolovinama. A kako je modne pustolovine naših novinara i modnih profesionalaca zauvijek promijenila modna ikona koja je gotovo tri desetljeća inspirirala modernim pogledom na klasični i svevremenski dizajn modnih kuća Chanel i Fendi za nas u kratkim osvrtima otkrili u prelijepoj posveti Karlu Lagerfeldu.

Elle travanj

Kako prepoznati znakove uzbune u našoj kosi dok vijori na proljetnom vjetru i kojim se beauty trikovima osnažuje uspješna poduzetnica Huda Kattan te kako se prepustiti proljetnim radostima u idili sunčanih dana, ne samo prirodnim ljepotama dalekih zemalja, veći i u predivnim interijerima koje donosi Elle Decoration?

Elle travanj

Na sva pitanja i još mnoga druga, odgovorili smo za vas u novom tiskanom izdanju uz koje dolazi i gratis izdanje Elle Decoration!

Elle travanj

Zakoračite s nama u proljeće uz travanjsko izdanje Ellea! Potražite novi broj na svim kioscima od 20. ožujka!

Elle travanj

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci