Izrazite kreativnost i odaberite samostojeći kuhinjski robot

Pomoću ovog atraktivnog uređaja lako ćete zadiviti goste i ukućane, neovisno o tome koristite li ga za pripremu ukusnih večera ili veličanstvenih slastica

Mali kuhinjski robot za veliku pomoć u kuhinji

Samostojeći kMix kuhinjski robot kMX750BK odličan je pomoćnik u kuhinji za sve koji uživaju u  eksperimentiranju i koji se vole izražavati svojim kulinarskim pothvatima.

Privlači izgledom, ali i performansama kojima vam ovaj mikser pomaže da s lakoćom miješate, pjenite i mijesite sastojke.

KMX750BK_nastavci_za_posudu

Posebnost ovog uređaja skriva se u više od 20 dodatnih nastavaka, što oduševljava svakog kreativca koji se želi okušati u pripremi domaće tjestenine ili mljevenog mesa. Time se ovaj uređaj ističe i kao najbolji pomoćnik za sve one koji su na početku stjecanja kulinarskog iskustva, a istinski uživaju i vole se izražavati kuhanjem.

KMX750BK_proizvod

Osim vrhunskih performansi, kvalitetni kMix proizvodi odlikuju se i suvremenim dizajnom te atraktivnim bojama – vatreno crvenom, intenzivno crnom i ledeno bijelom. Samostojeći kMix kuhinjski robot kMX750BK idealan je saveznik u svakoj kuhinji.

Promo

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci