Iva Šulentić nova je ambasadorica Garnier Color Naturals linije

Garnier s ponosom predstavlja Ivu Šulentić, novu ambasadoricu Color Naturals linije. Kao glumica, voditeljica, diplomirana ekonomistica i osoba s brojnim talentima, svojom svestranošću i projektima predstavlja novu generaciju mladih žena koje svojim radom i upornošću postižu visoke ciljeve, sanjaju i uživaju u onome što rade. Svojom prirodnošću i toplinom Iva bez puno napora osvaja sve oko sebe i upravo time savršeno predstavlja ono što Color Naturals jest. Zato ju je Garnier s radošću odabrao za novo lice Garnier Color Naturals linije u Hrvatskoj

"Moja je kosa blistava"

„Iznimno sam počašćena pozivom Garniera te se veselim svemu što nas čeka u nadolazećem razdoblju. Proizvodi su fantastični, doista vjerujem u njih, a cijela etika i poslovnost brenda mi je bliska. Što da vam kažem? Moja je kosa tako blistava!“ – rekla je  Iva povodom ove sjajne suradnje.

Ova svestrana mlada žena, poznata po brojnim voditeljskim i glumačkim ulogama, nakon završetka Ekonomskog fakulteta i rada u marketinškim agencijama ubrzo shvaća da je televizija i boravak na setu njen poziv, te se u potpunosti posvećuje poslu koji voli. Kako je pred kamerama od malih nogu, može se pohvaliti mnogobrojnim emisijama dječjeg, mozaičnog, glazbenog i zabavnog programa. Gledali smo je u brojnim serijama kao što su „Lud, zbunjen, normalan“, „Kad zvoni?“, „Bumerang“, „Bitange i princeze“, mnogobrojnim filmovima i mogli prepoznati njezin glas u dugometražnim animiranim filmovima od kojih su neki „Hotel Transilvanija“ i „Izvrnuto obrnuto“.

Kao voditeljica programa uveličala je mnogobrojne manifestacije, festivale i dodjele od Porina, Dore ili The Voice Hrvatska. Njezin nepresušni izvor znatiželje i želja za širenjem vlastitog seta vještina neprestano je tjeraju na nove pothvate te se nada da će se u budućnosti okušati i kao autor i producent svojih i tuđih projekata na televiziji i digitalnim medijima.

30 nijansi boja obogaćenih hranjivim uljima

„Svojim slobodnim duhom, socijalnom i ekološkom odgovornošću Iva u potpunosti predstavlja Garnier brend. Usmjerenost ka doprinosu društvu, solidarnost i  posvećenost zelenoj ljepoti kroz održive formule, , pokret za reciklažu i pokret za akciju smanjenja korištenja plastike snažna su poveznica našeg branda i Ivinog načina razmišljanja. Zato želimo da se Garnier Color Naturals kao brend i ona kao umjetnica razvijaju zajedno, raduju naše korisnike i doprinose  popularnosti “Green beauty’’ pokreta“, poručuju iz branda Garnier.

Više od 60 godina Garnier stvara jedinstvene boje za kosu, kombinirajući ih s njegujućim sastojcima koji dokazano djeluju na stanje kose. Djelujući već 15 godina na području Adria-Balkan regije, Color Naturals zauzima lidersku poziciju na tržištu boja za kose. Neprestanim razvojem i istraživanjima Color Naturals konstantno osvježava svoj portfolio te u svakom trenutku ima više od 30 nijansi boja.

Karakterističan jer sadrži 3 hranjiva ulja, ulje masline, avokada i karite, pruža kosi svilenkasti osjećaj i sjaj te njeguje kosu tijekom bojenja. Color Naturals boja je duboka i dugotrajna, prekriva sijedu kosu do 100 postotnim učinkom, a kosa ostaje njegovana i do 8 tjedana nakon bojanja. Od sada u Garnier Color Naturals portfelju možete naći nove kolekcije boja kao što su Cream&Berry, Brownies, Cold Browns, Ultra Blond.

Promo

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci