Iskušajte Sana zdrave proizvode na 11. Sensa danu

Zdrave Sana delikatese, koje spajaju mediteransku kuhinju i začine iz raznih dijelova svijeta, posjetitelji 11. Sensa dana imaju priliku degustirati na malom sajmu zdravih proizvoda i prirodne kozmetike, 20. rujna u parku Maksimir

Da živjeti brzo ne treba značiti brzo i nezdravo se hraniti pokazuje tvrtka Sana čiji tim entuzijasta koji voli finu hranu i brine o zdravlju i ove godine za posjetitelje Sensa dana priprema inovativne proizvode vrhunske kvalitete.

Na sajmu će se tako moći kušati proizvodi poput Tahini sezamove paste i preljeva od sezama i datulje za slastice, Čips od jabuke s čokoladom, čokoladice bez glutena Magic, novi popularni Guacamole namaz, Ketchup od cikle bez konzervansa sa samo 9 grama šećera iz šećerne trske.

Ne propustite degustirati ni Sana Hummus koji je prema izboru hrvatskih potrošača proglašen Proizvodom godine za 2018. To ne treba čuditi jer je Sana hummus, namaz od slanutka i sezama, spravljen isključivo od svježih sastojaka i prema izvornoj bliskoistočnoj recepturi.

"Pozivamo ljubitelje ukusne i zdrave hrane da posjete izložbeni prostor Sane te kušaju naše proizvode", rekla je je direktorica poduzeća Silvija Repić.

Više informacija o proizvodima potražite na sana-delikatese.hr i facebook.com/sana.delikatese.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci