Inspirirajte se najnovijim trendovima u uređenju interijera predstavljenim u novom PRIMA katalogu

Svoj primjerak kataloga potražite u svim PRIMA salonima ili ga prelistajte na službenoj PRIMA web stranici. Inspirirajte se i osvježite svoj dom novim idejama i kolekcijama!

Kreativna i funkcionalna rješenja

U novom PRIMA katalogu predstavljeno je potpuno drugačije iskustvo opremanja doma koje pruža luksuz izražavanja osobnog stila. Novim kolekcijama PRIMA dizajneri žele pomoći kupcima da oslobode svoju kreativnost i sudjeluju u oblikovanju svog idealnog interijera.

Inovativan pristup u osmišljavanju novih kolekcija, omogućio je svakome kupcu da postane dizajner svog životnog prostora. Kreativna i funkcionalna rješenja povezala su moderan dizajn, visokokvalitetne materijale i suvremenu tehnologiju u PRIMA tvornicama.

Kolekcije koje su osmislili predstavljaju različite ukuse i stilove, a zahvaljujući bogatom izboru elemenata oblikujete namještaj kakav želite. Stvorili su bogate modularne programe koji namještaj  prilagođavaju različitim estetskim i prostornim potrebama. Možete birati boje, dekore i materijale te namještaj slagati u manje ili veće sastave kako bi se najbolje prilagodili vašem prostoru.

IMG_4804Mia Rkman i Elena Dizdar

Programi obuhvaćaju namještaj za sve prostorije doma u istim materijalima i bojama za stilski usklađen interijer. Razvijeni su u širokoj paleti stilova - od minimalističkog i modernog do klasičnog i retro stila te pružaju raznovrsna rješenja koja prate najnovije trendove prisutne na međunarodnom tržištu.

Za detalje vašeg interijera, kojima nitko ne može odoljeti, tu je COCO maison, nizozemski brend čiji je PRIMA ekskluzivan zastupnik. Atraktivne COCO dekoracije obuhvaćaju nekoliko segmenata za uređenje - dekoracije za dom, zidne dekoracije, ukrasne jastučiće, rasvjetu, tepihe te mali komadni namještaj.

IMG_2348

Vlastiti dizajn, proizvodnju i sve dodatne usluge PRIMA je objedinila u jedinstvenu uslugu cjelokupnog opremanja interijera koja je dostupna u svih 59 salona diljem Hrvatske. Priprema projekta cjelokupnog opremanja je besplatna i prilagođena individualnim potrebama, a uključuje izmjeru, stručno savjetovanje i predlaganje idejnog rješenja za opremanje doma, apartmana ili kuća za odmor svih veličina i kategorija.

mockup_katalog_PI_2021

Svoj primjerak kataloga potražite u svim PRIMA salonima ili ga prelistajte na službenoj PRIMA web stranici. Inspirirajte se i osvježite svoj dom novim idejama i kolekcijama!

 

Promo

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci