Indola ima novu kolekciju veganskih proizvoda koji su dobri i za kosu i za planet

Stigla je nova veganska, održiva linija za njegu i stiliziranje kose koja brine i o našoj kosi i okolišu

Stavovi o okolišu dramatično su se promijenili tijekom posljednjeg desetljeća. Potrošači, ali i brendovi postali su svjesniji negativnog utjecaja na planet. Kako raste svijest o zaštiti okoliša, tako raste i potražnja za održivim proizvodima u beauty industriji. Upravo zato,  profesionalni frizerski brend Indola je predstavio novu liniju proizvoda za njegu i stiliziranje kose za nove generacije svjesnih potrošača  - ACT NOW!

Kako bi zadovoljio nove zahtjeve i frizera i klijenata, ovaj 'streetstyle' brend razvio je učinkovit asortiman njege i stiliziranja, s velikim naglaskom na održivost. Proizvodi ACT NOW! su veganski - nježne formule ne sadrže štetne sastojke, a mogu se pohvaliti vrhunskim performansama koje će oduševiti salone i klijente.

THuha - 2020-09-11 - DSC_1460 - Schwarzkopf - Indola Act Now-Full-HD

Linija se sastoji se od šest proizvoda za njegu i šest proizvoda za stiliziranje kose. Njegujući proizvodi sadrže prirodne sastojke poput ekstrakta chia sjemenki, bademovog ulja ili shea maslaca. Styling linija također koristi pažljivo odabrane sastojke koji zamjenjuju tradicionalne spojeve - poput silikona. Umjesto njih, koriste se alternative poput prirodnog škroba i kokosovog ulja, a koji su svakako bolji izbor za kosu, ali i za planet.

THuha - 2020-09-11 - DSC_1153 - Schwarzkopf - Indola Act Now-Full-HD

Proizvode krase:

• formule bez silikona i sulfata

• Bez mineralnih ulja

• Bez parabena

• Bez umjetnih bojila i umjetnih voskova

• Veganske formule

• Do 97% reciklirana ambalaža

• Visoko učinkoviti proizvodi za njegu i styling

BOLD_COLOUR_17_155_HR

Usmjeren na očuvanje planete i okoliša, ACT NOW! se povezao s Bankom plastike kako bi spriječio da 1.5 milijun plastičnih boca ne zagadi okoliš ove godine. Tako su za svaki ACT NOW! prodani proizvod, 2 plastične boce spašene od sudbine završavanja u oceanu.

Svi proizvodi bit će dostupni u odabranim Indola partnerskim salonima početkom listopada te u Hair Shopu na adresi Tuškanova 37, kao i putem www.hairshop.hr

Promo

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci