Indola – brend nove digitalne stvarnosti

Indola je odvažan, izravan i moderan brend koji inspiraciju pronalazi u svakodnevnom životu i ljudima u njemu. Ljudima koji kao istinski individualci žele istražiti i izraziti svoju unutarnju snagu. Iz tog razloga Indola slavi ulični stil i sveprisutnu digitalnu stvarnost te koristi njihovu kombiniranu snagu kako bi vama pružili inspiraciju i informacije o najnovijim trendovima koji vladaju na najvećoj modnoj pisti na svijetu - ulici

Jaka digitalna podrška Indolina je snaga, a sva znanja o kreiranju novih street style lookova, izboru prikladnih proizvoda, sažeta su u našoj ED(YOU)KACIJI koja pomiče granice frizerske kreativnosti i inspiracije.

ŠAMPON ZA SUHO PRANJE U PJENI
Ovaj inovativni proizvod poseban je po tome što čisti kosu jednako kao šampon, samo bez potrebe za ispiranjem. Osim što na ovaj način efikasno štedi vaše vrijeme, njegova lagana pjenasta formula dodaje trenutačan volumen korijenu kose bez ostavljanja tragova te ostavlja dojam punije kose. Zahvaljujući bestežinskoj i inovativnoj formuli koja se pjeni osvježava kosu dajući joj prirodan izgled bez preopterećenja.

Indola – brend nove digitalne stvarnostiIndola – brend nove digitalne stvarnosti

SPREJ ZA TEKSTURU
Uz ovaj proizvod nebrojene su mogućnosti kreiranja savršeno prirodnih, sirovih, razbarušenih tekstura. Izrazito je lagan i praktičan, a prilikom nanošenja nema osjećaja ljepljivosti. Ono što će ga zasigurno učiniti favoritom mnogih jest to da nema osjećaja opterećenja na kosi kada ga nanesete, a osim toga, ne ostavlja tragove te dodaje volumen i teksturu na bilo koji tip kose. Savršen je za naglašavanje postojećih tekstura u kosi i kreiranje nježnih frizura nedovršenog izgleda. Daje nevidljivo, nježno učvršćenje za styling bez puno truda.

Indola – brend nove digitalne stvarnosti

SMART Indola Xpress Color nova je profesionalna linija boja za kosu koja se razvija gotovo 3 puta brže u odnosu na uobičajene boje. Savršeni rezultati jamče do 100% pokrivenosti u samo 20 minuta! Indola Xpress Color dolazi u 14 nijansi koje će zadovoljiti najrazličitije preferencije klijenata.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci