Holidays with Eventastic are even better than fantastic!

Ovo je jedna od onih trgovina koje imaju dušu...

Kada vidite naše izloge morat ćete zastati jer Vas očekuje prava božićna čarolija i pripremili smo je samo za Vas. Nakon dugogodišnjeg iskustva u organizaciji, smišljanju i realizaciji zabava, interijera i evenata, Eventastic otvara Eventastic Concept Store i smjestili smo se u Obrtničkom prolazu 1 u Zagrebu. Željno iščekujemo sve Vas kojima je potrebna ideja za uređenje prostora, neophodni detalji za najluđe zabave i posebni pokloni za Vaše najmilije.

Blagdani (2)

Ulaskom u tu trgovinu osjetit ćete da je to jedno od onih mjesta koja imaju dušu. Mjesto na kojem se stvara, od početka do kraja. Mjesto na kojem ćete osjetiti toplinu i dobiti inspiraciju za uređenjem prostora, zabave ili nezaboravne poklone koje će te cijeniti i čuvati.

Party program domaćih i stranih proizvođača, unikatni nakit hrvatskog dizajna, igračke i predmeti od drveta...samo je djelić naše ponude.

Blagdani (15)

Unikatna kolekcija De Lu lutkica naš je zaštitni znak. To je ona mala slatka prijateljica koju cijeli život želite imati. Tako mala djevojčica ili dječak koji će Vas očarati i na prvu, izmamiti osmijeh na Vaše lice i probuditi one neke sretne emocije bezbrižnog djetinjstva. Raznih odjevnih kombinacija i frizura mogu postati savršen personalizirani poklon. U trgovini Vas spremno čekaju, potrebno je samo donijeti fotografiju osobe čiji će lik vrijedne ruke preslikati minijaturu De Lu lutke. Uz De Lu čvrsto stoje njene sestrice lutkice raznih veličina i namjena.

E5N_9696

U ove blagdanske dane očekuje Vas božićna kolekcija ručno rađenih patuljaka i snješka pjevača, vijenaca, kuglica, ukrasa za bor i dom.

E5N_9714

Vidimo se i jako se veselimo Vašem dolasku.

Trgovinu možete pronaći na Instagram profilu @eventastic_conceptstore.

Eventastic

Fotografije: Eventastic /Barbara Tursan Mišić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci