Promo

Himalaya na 8. Sensa danu

Počeci proizvoda Himalaya Herbals sežu kroz više od 5.000 godina drevnog poznavanja ljekovitog bilja i njihovih učinaka na zdravlje. Otkrijte što vam je taj veliki i poznati brend pripremio za Sensa dan u Maksimiru 17. 6. 2018.

Od 1930. godine Himalaya Herbals je je predstavila niz izvrsnih proizvoda za njegu te izrasla u tvrtku koja je stekla povjerenje svojih potrošača u više od 86 zemalja diljem svijeta. Angažirana je u znanstvenim istraživanjima sigurne, učinkovite i prirodne medicine usmjerene na održavanje zdravlja i ljepote u svakodnevnom životu

Tvrtka koristi drevne rukopise i stoljetno znanje za odabir najmodnijih biljaka za svaki svoj proizvod. Kako bi se ocijenila njihova pouzdanost, odabrane biljke temeljito su testirane u suvremenim laboratorijima

Prije dodira s kupcem svaki proizvod je provjeren višegodišnjim kliničkim studijama kako bi se jamčila njegova učinkovitost i sigurnost i kako bi se jedinstvena snaga prirode pretvorila u proizvode za njegu kože koji služe zdravlju i ljepoti ljudi.

Na 8. Sensa danu bit će izložen cijeli asortiman proizvoda Himalaya Herbals, koji se sastoji od proizvoda za oralnu higijenu, njegu tijela, lica i problematične kože te baby njegu. Posjetitelji će moći testirati Himalaya Herbals proizvode, raspitati se o njihovoj kvaliteti i namjeni te dobiti uzorak proizvoda.

Preporučujemo

Ostali članci