Promo

Havaianas capsule kolekcija – neodoljivi modeli japanki za drugačije Valentinovo

Slaveći ljubav bez granica, brand Havaianas predstavlja posebno valentinovsko izdanje kultnih japanki u tri kolekcionarska modela koja će vas s lakoćom prebaciti u zaigrano ljetno stanje uma. Ekskluzivni printevi Popaja, Olive i Bluta uvode nas u najromantičnji dio godine...

Ove godine budite drugačiji – svoju bolju polovicu iznenadite neobičnim poklonom koji će sigurno izazvati osmijeh od uha do uha.

Slavnoj romansi Popaja i Olive ove se godine pridružuje i vječno neuspješan, ali zato ništa manje uporan, Olivin udvarač Bluto. Šarmantni i pomalo retro šareni printevi na poznatim gumenim japankama stižu taman na vrijeme kako bi vas podsjetili da ljubav postoji u svim oblicima i kombinacijama, te kako bez nje život ne bi bio ovoliko zabavan.

havaianas oliva 2havaians bluto 2havaianas popaj 2

Klasični „TOP“ Havaianas modeli kolekcije za Valentinovo ukrašeni su muškim likovima – Popajem i Blutom, dok onaj ženstveniji „SLIM“ model krasi lijepa Oliva.

Valentinovska kolekcija samo je mali uvod u 2017. godinu, kada će brand Havaianas predstaviti druge, prethodno neviđene, grafike s likovima iz popularnih crtića.

havaianas blutohavaians popaj

Nastale 1962. godine,  Havaianas japanke prenose brazilski duh diljem svijeta kroz legendarne gumene potplate i vibrantni dizajn pun radosti i optimizma. Havaianas simbolizira udobnost, sreću i slobodu u najjednostavnijem i spontanom obliku za sva stopala.

Više informacija na: www.havaianas.com