Gaz Okley, avangardni vegan iz Walesa stiže u Zagreb

U petak 10. 5. u Zagreb stiže Gaz Oakley, jedan od najpopularnijih veganskih chefova u svijetu, instagramer, youtuber, autor kuharice „Vegan 100 posto“ i osnivač branda Avant-Garde Vegan. U Zagrebu će imati večer inspiracije na kojoj ga možete bolje upoznati, a održat će i kuharsku radionicu. Imate jedinstvenu priliku kuhati s Gazom, prijavite se!

S više od pola milijuna pretplatnika na svom Youtube kanalu te brojnim pratiteljima na Instagramu, Gaz Oakley jedan je od trenutno najtraženijih mladih veganskih chefova. Kuhati je naučio od svog oca čim je narastao dovoljno da dosegne kuhinjsku radnu površinu, a kasnije se školovao za profesionalnog chefa. No svoju klasičnu kuharsku profesiju preusmijerio je u svijet neodoljivih veganskih jela kako bi proširio svijest o zaštiti životinja i okoliša te zdravu prehranu pretvorio u vrhunski užitak.

Nakon turneje po Americi, Kanadi, Baliju i Velikoj Britaniji, u povodu 16. rođendana trgovina bio&bio i kao zajednički gost Planetopije i Makronove stiže u Zagreb predstaviti svoju kuharicu Vegan 100 posto i održati radionicu kuhanja.

Gaz Okley avangardni vegan iz Walesa stiže u Zagreb

Više o radu i životu ovog popularnog mladog Velšanina, o razlozima prelaska na veganstvo, kulinarskim tajnama kao i tajnama njegovog uspjeha, saznajte u petak 10. 5. u 19 sati u zagrebačkoj Makronovi na večeri inspiracije i razgovoru s Gazom Oakleyem. Ulaznice po cijeni od 50 kn možete kupiti u knjižari Planetopija, Iica 68, Zagreb.

A uz večernje predavanje, u subotu 11. 5. od 10 do 13 sati, održat će se radionica kuhanja s Gazom Oakleyem u Makronovi.

Informacije i prijave za radionicu: info@makronova.com i 01/48 47 119

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci