Dobre odluke počinju danas

Dosadni, hladni siječanj idealan je da napokon počnete vježbati

Kaže se da se dobra godina po siječnju poznaje. Ako se želite osjećati još bolje i započeti godinu s pozitivnim promjenama, uživajte u izboru proizvoda u Lidlu koji će olakšati vaše dobre odluke. Ovu posebnu ponudu možete pronaći po povoljnim cijenama, od četvrtka 23. siječnja, u Lidlovim trgovinama diljem Hrvatske.

PRIBOR ZA VJEZBANJE

Dobri rezultati neće izostati uz odgovarajuće sprave za vježbanje, a u Lidlu možete pronaći prostirke za vježbanje, lopte, kolut za pilates, jastuk za balansiranje, joga blokove i remen za jogu. Vježbanje će biti zabavnije u kvalitetnoj Crivit funkcionalnoj odjeći koja uključuje razne tajice, sportske grudnjake, majice koje se brzo suše te reguliraju vlagu.

Prostirka za vjezbanje

Lidlova ponuda uravnotežene prehrane uključuje mliječne proizvode poput Skyr jogurta ili napitka, Skyrelle ili proteinskog voćnog sira.

SKYR JOGURT

Za ukusne i hranjive doručke tu su zobene pahuljice, chia i lanene sjemenke, bio napitak od badema i zobi.

ZOBENE PAHULJICE

CHIA & LAN sjemenke

Praktičan međuobrok možete pronaći u voćnim prutićima ili orašastim plodovima iz Lidla. Pravim znalcima neće promaknuti Bio Ginger Shot, pravi mali prirodni energetski udarac, napravljen od 100 posto jabuke, limuna i đumbira. Ginger Shot se odnedavno nalazi u stalnom Lidlovom asortimanu, a od 20. do 26. siječnja u prodaji je po posebnoj cijeli od 5,99 kuna.

Bio sok od đumbira

Kako biste ostvarili svoje sportske ciljeve te se brže oporavili nakon napornog vježbanja, isprobajte vrhunske dodatke prehrani i napitke iz Lidlove ponude namijenjene sportašima, rekreativcima, ali i amaterima. Proteinski kompleks Formula 80, WheyPro + proteinski pripravak, BCAA napitak, ISO napitak ili Multicarbo gel samo su dio Lidlovog sportskog asortimana.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci