Promo

Dirljiva, sretna i tužna: Reklama koja u tri minute priča najiskreniju priču o menstruaciji

Nova Libresse kampanja #pričeiznutra nudi drugačiji pogled na svijet žena. Pogledajte video koji će vas nasmijati i rastužiti jer nudi stvarne priče o menstruaciji. U barem jednoj od njih svaka će se žena prepoznati...

Djevojkama pričamo jednostavnu priču: Mjesečnicu ćeš dobiti oko dvanaeste godine. Ponavljat će se svakih dvadeset i osam dana. Osjetit ćeš bolove. Rodit ćeš djecu. Imat ćeš još mjesečnica. Oko pedesete tvoje će se tijelo pristojno umiroviti.

Ali nije tako jednostavno. Neviđene, neizgovorene i nepoznate priče o našim mjesečnicama, stidnicama i maternicama - naše priče iznutra - daleko su kompleksnije i teže.

Libress 2Priče su to o ljubavi i mržnji, užitku i boli, koja ponekad može biti toliko jaka da postaje prava bolest, poznata pod imenom endometrioza.

Priče o čežnji za začećem i brojnim pokušajima. Ali i priče o onima koji djecu ne žele imati. Ikada. Ushićenje rađanja. Bol rađanja. Tiha tjeskoba pobačaja.

Priče o redovitim mjesečnicama, točnima poput sata. Ali i o onima neredovitim. O neugodnim počecima i neobuzdanim završecima predmenopauze.

Dobre priče. Loše priče. Obične priče. Teške priče. Gorke i slatke. I nadasve stvarne. Pogledajte ih u ovom dirljivom videu koji u tri minute nastoji potaknuti žene na razgovor o intimnom zdravlju.

 

Kako bismo se upoznali, međusobno si pomagali i kako bismo se vidjeli, potrebno je da se naše stvarne #pričeiznutra čuju i da ih dijelimo s drugima, poručuju iz Libressea.

 

Promo

Ostali članci