Curaprox i Jordan na 11. Sensa danu – Švicarska kvaliteta i norveški dizajn za zdravlje zuba i desni

Posjetiteljima 11. Sensa dana bit će prezentirana široka paleta proizvoda za dentalnu njegu Curaprox i Jordan, a usto će dobiti i brojne savjete kako održavati zdravlje zuba i desni

Na 11. Sensa danu predstavit će se tvrtka Albidus, zastupnik visokokvalitetnih proizvoda za održavanje oralne higijene renomiranih robnih marki CURAPROX i Jordan. Posjetiteljima će biti prezentirana široka paleta proizvoda za dentalnu njegu uz mnogobrojne savjete kako održati zdravlje zuba i desni tijekom cijeloga života.

Švicarska tvrtka CURADEN AG, pionir je na području razvoja proizvoda za održavanje oralne higijene i individualne dentalne preventive. U suradnji s brojnim dentalnim stručnjacima stvoreno je pravo bogatstvo znanja o različitim tehnikama čišćenja zuba, dentalnoj higijeni i proizvodima koji kombiniraju istinsku korist s užitkom - a koji su istovremeno prihvatljivi, učinkoviti i atraumatski. Robna marka CURAPROX sadrži upravo takve proizvode, koji su stvoreni samo s jednim ciljem: doživotno očuvati zdravlje zuba i desni.

Najpoznatiji proizvodi iz CURAPROX linije proizvoda su zubne četkice, posebice CURAPROX CS 5460 ''ultra soft''.

Curapox i jordan

Za razliku od običnih četkica koje na svojoj glavi imaju 500-800 vlakana, CURAPROX ultra soft sadrži čak 5460 posebno tankih CUREN® vlakana. Gusto poredana vlakna na glavi CS 5460 četkice osiguravaju temeljito i besprijekorno čišćenje svih površina zuba (pa i onih skrivenih uz rub zuba i desni), bez oštećivanja mekih zubnih tkiva.

Jordan poznati je norveški brend proizvoda za oralnu higijenu koji već desetljećima crtaju zdrave i zadovoljne osmijehe na licima svojih korisnika. Ova skandinavska kompanija slovi za inovatora i važnu kariku u lancu razvoja novih proizvoda za jednostavnije i kvalitetnije održavanje oralnog zdravlja. Posjetiteljima Sensa događanja Jordan će predstaviti svoju novu eko liniju proizvoda pod nazivom Green Clean

jordan

Dizajnirana u svrhu očuvanja zdravlja zuba i našeg planeta, Jordan Green Clean liniju čine 100% veganski proizvodi odobreni od strane organizacije Vegan Society i proizvedeni od reciklirane plastike i ambalaže. Green Clean četkice i paste za zube namijenjene odraslima i djeci te inovativni zubni konci inspirirani ljubavlju prema zdravim zubima i okolišu očekuju vas na samom ulazu u park Maksimir, 20. rujna 2020. od 10 do 19 sati.  

 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci