Čisti zrak nije privilegija

Zrak kojeg udišete ključan je za zdravlje. Zato je Puressential patentirao novu formulu za osvježavanje i pročišćavanje zatvorenih prostora u obliku spreja s 41 eteričnim uljem. Uništava čak 99,9% svih virusa i bakterija u zraku!

Aromaterapijski miris za čist zrak u domu

Dezinfekcija ruku i zatvorenih prostora postala je dio naše svakodnevice. U posljednjih godinu i pol, bili smo prisiljeni koristiti različite proizvode za dezinfekciju u svrhu zaštite našeg zdravlja, no uvjerili smo se i u negativne posljedice prečestog korištenja agresivnih sredstava: oštećenja kože, pa i radnih površina te često i neugodan »bolnički« miris.

Upravo iz tih razloga, skloniji smo prirodnim proizvodima i sastojcima koji njeguju i štite. Interes za prirodnim i ekološki prihvatljivim proizvodima jača, a samim time se potiče i proizvođače na lansiranje takvih linija i proizvoda koji sadrže prirodnu komponentu. Jedan od njih je i poznati francuski obiteljski laboratorij Puressentiel koji, od svog osnutka 2005. godine, njeguje i gradi svoj imidž kao proizvođača biljnih proizvoda koji potiču zdravlje i dobrobit ljudi.

Puressentiel je prvi laboratorij aromaterapije, a njihovi proizvodi sadrže 100% organska i čista eterična ulja. Ljekovitost prirode i miris eteričnih ulja u svakom Puressentiel proizvodu ono su što će vas privući njhovim proizvodima za njegu i dezinfekciju.

Uništava 99,99% bakterija i virusa

Novitet, kojeg ćete obožavati je Sprej za pročišćavanje zraka koji sadrži čak 41 eterično ulje, u trenu uništava 99,99% bakterija i virusa i ostavlja predivan miris polja lavande u vašim domovima, automobilima ili uredskim prostorima. Neugodni mirisi začas nestaju, bakterije i virusi su uklonjeni, a svjež i mirisan zrak ispunjava vas osjećajem zadovoljstva. Puressentiel Sprej za pročišćavanje zraka s 41 eteričnim uljem oduševiti će vas već pri prvom korištenju!

PURESSENTIEL_spray_assainissant_X-PRIME 

Puressentiel Purifying Air Sprej dolazi u dvije veličine pakiranja, cijena 75ml je 107,84kn, a cijena 200ml je 191,44kn. Sprej se koristi jednom dnevno na način da se dvaput potisne u zrak prostorije koju se želi osvježiti, te jedno pakiranje traje dulje vrijeme.

 

 

Promo

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci