Beck's Storybook DisCover

Sinoće je u poznatoj zagrebačkoj vinoteci Bornstein održan jedinstveni događaj Beck's Storybook DisCover, projekt koji prezentira iznimno talentirane i uspješne umjetnike

Ovoga puta to je bila mlada i egzotična pjevačica Sabrina Hebiri.

Žvojim prekrasnim baršunastim glasom u modernim izvedbama sa prizvukom jazza, otpjevala je pjesme koje se mogu naći i na njenom novom vinyl albumu.

Što je o svojoj karijeri rekla, može se pročitati u novom broju magazina Storybook koji je u prodaji od subote 9. ožujka.

 

Uz Sabrinu, atmosferu je ugodnijom činio i Dado Botić, DJ koji se krije iza umjetničkog imena DJ Dadoo. Uzvanicima se posebno svidio i foto kutak koji je bio svojevrstan pozdrav proljeću gdje su uz popularne cvjetne vjenčiće posjetitelji mogli posnimiti svoj selfie kao uspomenu sa ovoga druženja. Za taj lijepi cvjetni korner, vjenčiće kao i poklone, crvene ruže u staklenim vazicama kao posveta Danu žena, pobrinuo se tim cvjetne galerije LELA Design vlasnice Lele Mikšić.

Ovo afterwork druženje održalo se u ugodnoj i intimno atmosferi vinarije koja ove godine slavi trideset godina postojanja, a njeni vlasnici Ivan i Doris Srpek dobitnici su i prestižnih nagrada za istu. Uz službeno piće večeri Beck's, uzvanici su u vinariji uživali i u vrhunskim vinima vinarije Cosseto, a sve je posebno oduševila nagrađivana Malvazija prima luce, te talijanska Tenuta Santa Anna. Gastro delicije stigle su iz mljekare Lactus u Žminju. Sve ove delicije, kao i iznimno bogata ponuda svih vrsta vina sastavni je dio ponude ove prestižne vinoteke.

Za ukusne raw food slastice pobrinula se Marija Šumak, vlasnica branda Kokolach. Ove drugačije, ukusne, zdravije poslastice bile su hit kao što je to već godinama trend koji sve više dolazi i u Hrvatsku, a tko je tu bolji od otvaranja vrata za nešto novo nego Storybook koji i sam godinama pomiče granice u vizualnoj prezentaciji, tekstovima i pristupu sadržaju.

Kako to izgleda u novom broju, uvjerite se i vi od subote, 9. ožujka.

Fotogaleriju možete pogledati ovdje.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci