Avon predstavio Distillery, liniju veganskih proizvoda za njegu kože

Sinoć su, u prekrasnom ambijentu zagrebačkog HUB Cooltura PUB-a, predstavljeni vrhunski kvalitetni veganski proizvodi za njegu kože lica. Savršenih tekstura, pakiranja prilagođenog zaštiti okoliša, s potpuno etičkim pristupom. CLEAN kozmetika na vrhuncu.

Slušajući sve veći broj svjesnih i dobro informiranih korisnica, Avon lansira Distillery, liniju veganskih proizvoda za njegu kože. Formulirani su od koncentrata izrađenih kroz bogati destilacijski proces kako bi se u potpunosti očuvao prirodni potencijal sastojaka.

Distillery linija za njegu kože predstavlja velik korak za Avon: rezultat je višegodišnjeg istraživanja kako bi se postigla konkurentna vrijednost najučinkovitije čiste kolekcije ljepote dostupne na tržištu.

Avon Distillery grupa

Bez sastojaka životinjskog porijekla, alkohola, mirisa, umjetnih boja, kemijskih filtera za sunce, mineralnih i esencijalnih ulja ili sintetičkih sastojaka, alergološki i klinički testirano, svaki proizvod u novoj inovativnoj kolekciji sadrži prosječno 15 prirodnih sastojaka koji se destiliraju uz manju količinu vode, što povećava i osnažuje koncentraciju aktivnih sastojaka i pigmenata u proizvodima.

AVON Distillery_zena s kapaljkom Purify ulja

Tri proizvoda iz kolekcije formulirani su 100% bez vode: Clean Break balzam za čišćenje sadrži i 70% čisto prešano ulje marelice, Purify obnavljajuće ulje za lice raskošno je svileno ulje za pročišćavanje i trenutno obnavljanje kože s mješavinom čistih aktivnih sastojaka rađenom po mjeri „custom made“ - ulje jojobe, fitol, vitamin E, te C-Shot svilenkasti prah 100% vitamina C koji se dodaje u serum ili hidratantnu kremu za trenutno djelovanje.

Distillery Clean break balzam za ciscenje

Distillery linija uključuje i Shade the Day dnevnu hidratantnu kremu SPF25 izrađenu od 100% čiste mineralne kreme za sunčanje, koja nudi najučinkovitiju zaštitu širokog spektra u kombinaciji s visoko koncentriranim prirodnim ovlaživačima, te 100% biljnu glicerinsku Sleep Potion noćnu kremu za lice s 93% čistih sastojaka za trenutno blistavu njegovanu kožu.

U sljedećoj godini dolazi i Distillery makeup linija i predstavit će potpune novitete i inovacije na tržištu: snažan tekući koncentrat za usne kreiran veganskim suncokretovim voskom, kao i visoko pigmentirana sjenila koja dolaze u sedam nježnih mekih nijansi, voluminozna maskara i matirani temeljni puder u prahu. Svi su izrađeni 100% bez vode, s pigmentima visokih performansi.

Distillery Shade the Day dnevna krema SPF25

»Ponosni smo što smo i mi dio ove veganske Avon priče i predstavljanja na našem tržištu! Toliko inovativna, veganska kolekcija zaslužuje i specijalnu ponudu naših terma. U suradnji s Avonom osmislili smo Wellness dan koji sadrži cjelodnevno kupanje na Vodenom planetu i sauniranje u Svijetu sauna, Vita antistress masažu kao i vegansku večeru u restoranu Dvorac Mihanović.

Svima je ponekad potreban mali odmak od svakodnevice, pa zašto to ne biste započeli na ovom posebnom wellness danu.« - zaključila je Petra Terner, voditeljica marketinga Termi Tuhelj.  

#distillerybeauty

Distillery Clean Break balzam za čišćenje lica, 50ml – 149kn
Distillery Shade the Day dnevna krema za lice SPF 25, 30ml – 179kn
Distillery Sleep Potion noćna krema za lice, 30ml – 179kn
Distillery Purify ulje za lice, 30ml – 199kn
Distillery C Shot prah s vitaminom C, 5g – 199kn

Ako želite kontaktirati Avon nazovite 01/6650 010 ili posjetite www.avon.hr
Facebook stranica Avona Hrvatska: www.facebook.com/Avon
INSTAGRAM stranica Avona: @avonhrvatska
You tube stranica Avona: https://www.youtube.com/user/AvonHrvatska

Više od 130 godina Avon podržava žene: osiguravajući inovativne kvalitetne beauty proizvode koje prvenstveno koriste žene. Milijuni Avon Ladies širom svijeta kroz Avonov katalog dolaze do svojih omiljenih brendova kao što su mark., Avon True, Anew. Kroz društvene mreže grade svoje stranice ljepote i svoj poslovni svijet. Avon podržava osnaživanje žena, poduzetništvo i promjenu i donirao je više od $1bilijuna dolara u borbe protv raka dojke i nasilja nad ženama. Saznajte više o Avonu na www.avonworldwide.com. #Stand4Her

Avon u Hrvatskoj posluje od 1997. Najveća je lokalna kompanija direktne prodaje kozmetike. 

Foto: promo

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci