Promo

Vrhunska zaštita kože od sunca uz Eucerin

Kao vodeći stručnjaci i inovatori s više od 125 godina iskustva u dermatologiji i kozmetičkoj njezi kože, Eucerin odjel za istraživanje kože je, blisko surađujući s dermatolozima, razvio novu liniju preparata za zaštitu od sunca: Anti-age kremu za zaštitu kože lica od sunca SPF 30 i 50 i Tonirane kreme za lice za zaštitu od sunca u svijetloj i srednje tamnoj nijansi SPF 50+

UV zračenje jedan je od najutjecajnijih faktora u preuranjenom starenju kože, tj. fotostarenju. Postoje dvije vrste starenja: intrinzično (poznato i kao kronološko) te ekstrinzično starenje. Intrinzično starenje je neizbježno i ne može se kontrolirati. Čimbenici koji na njega utječu uključuju pripadnost etničkoj skupini, hormonalne promjene i anatomske varijacije. S druge strane, ekstrinzično starenje može se kontrolirati.

Eucerin Sun Anti-Age krema za lice (SPF 30/50) nudi superiornu zaštitu od sunca i stvorena je posebno za kožu lica koja sadrži učinkovite antioksidanse Lichocalcon A i gliceretiničnu kiselinu za DNK zaštitu. Dvije vrste hijaluronske kiseline (nisko i visoko molekularna) vidno smanjuju bore na licu i dekolteu. Formula ima laganu i ugodnu teksturu koja ne ostavlja osjećaj masne kože. Idealna je podloga za make-up i dokazano je pogodna čak i za osjetljivu kožu - što je čini idealnim dodatkom za zaštitu od sunca dnevnoj kožnoj rutini.

Eucerin Sun tonirane kreme za zaštitu lica od sunca ( SPF 50+) nude visoku UV i staničnu zaštitu, a pritom licu daju matirani ton. Štite od nastanka pigmentacijskih mrlja i pružaju ujednačen, prirodno preplanuli ten kože.

          Eucerin PR                            Eucerin PR

Ostali članci