Promo

Tonici iz ekskluzivne linije Dr. Stribor kozmetike

Tonici su važan dio asortimana ekskluzivne linije Dr. Stribor kozmetike, vrhunskog hrvatskog kozmetičkog branda koji odlikuje stručan odabir najboljih sastojaka iz prirode, njihova potpuna transparentnost u proizvodima te dobra cijena

Zaboravljeno zlato kozmetike

Tonici su zaboravljeno zlato kozmetike. Police su prepune krema, ali ne i tonika, stoga je linija Dr. Stribor kozmetike pokušala ispraviti ovu nepravdu. Sadrže 0% pročišćene vode. Osnovni sastojak su oligoelementi i toliko rijetke esencijalne vode. Tonici su najsvestranija kozmetika te mogu biti osvježenje koži u bilo kojem godišnjem dobu, nježni način čišćenja, vodena podloga kremama ili uljnim i hijaluronskim serumima. Svaki put kada ih nanosite sjetite se da sadrže najvišu vrijednost mineralnih i biljnih sastojaka našeg planeta i s njima Vam dajemo apsolutni dašak luksuza za svaki dan. Svi tonici su konzervirani isključivo srebrom kako bi bili u skladu s drugim oligoelementima koje sadrže. Koriste se - sprejanjem po licu ili kozmetičkom vatom:

a) kao osvježivač za lice za cijeli dan

b) kao podloga za kremu Ruža&Argan ili Vanilija&Naranča

c) prije Uljnog Boostera

d) prije Seruma Ag-Au/CP

e) nježno čišćenje lica

Tonik Zlato&Ruža potpuno je posvećen finoj hidratataciji kože bilo kada poželite u danu. Kombinacija je prirodnih ovlaživača kože, natrij-PCA i glicerola, daje koži osjećaj glatkoće. Esencijalna voda ruže osvježit će vas svojim mirisom bakinih vrtova u tehnologiji XXI. stoljeća. Koloidno zlato pretvara tonik u malu riznicu luksuza i daje novi život vašoj koži.

Dr Stribor PR

Tonik Germanij&Neroli, kao i tonik Ruža & Zlato, izvor je vlažnosti i mekoće kože. Neroli je kralj eteričnih ulja, kako cijenom tako i parfemskom finoćom mirisa. Ta je finoća i blagost djelovanja naglašena modernom tehnologijom esencijalne vode. Prvi na tržište uvodimo oligoelement germanija da pomogne koži izložene vanjskom i unutrašnjem stresu.

Dr Stribor PR

Tonik Cink&Neroli kompleksni je proizvod više namjena. Kao okosnicu sadrži dva glavna sastojka. Prvi je azeloglicin koji pomaže ne samo masnoj koži sklonoj aknama, već i koži s problemom hiperpigmentacije. Drugi je oligoelement cink koji nježno regulira lučenje masnoće u koži bez da ju isušuje. Odabrali smo esencijalnu vodu nerolija i ovlaživače kože kako bi ovaj tonik bio dobar i za masnu i suhu kožu - podvig koji je teško objediniti u jednom proizvodu.

Dr. Stribor PR

Svi tonici mogu se kupiti u ljekarnama diljem Hrvatske po cijeni od 150 kn (pojedinačno).

 

Ostali članci