Sensa Loves Health 2020: Predstavljamo Himalaya Ayurvedska Dental pasta SOL

U drugom #SensaLoves izboru, u kojem objedinjujemo najbolje proizvode i usluge prema odabiru magazina Sensa za 2020. godinu, u kategoriji HEALTH nagradu je dobila Himalaya Ayurvedska Dental pasta SOL za svjetliji i bjelji osmijeh

Od 1930. godine tvrtka Himalaya u svojim proizvodima koristi znanja 5000 godina stare ajurvedske medicine poznate kao - znanost života. Ta bogata znanja u proizvodima za oralnu higijenu kombiniraju s modernim metodama te stvaraju sigurne i učinkovite biljne proizvode koji zadovoljavaju zahtjeve kvalitetne i ciljane njege.

U ovogodišnjem izboru Sensa Loves nagradu u kategoriji Health osvojila je Himalaya Ayurvedska Dental pasta SOL s jedinstvenom i klinički testiranom formulom s malo prirodne soli za svjetliji i bjelji osmijeh.

Djelujući kao prirodni abraziv, sol osigurava dublje čišćenje i zaštitu od nakupljanja plaka i sprječava pojavu mrlja na zubima, a posebnost svih Himalaya Dental zubnih pasti  je što je natrijev fluorid zamijenjen prirodnim i neškodljivim kalcijevim fluoridom koji hrani caklinu i pomaže da zubi i desni ostanu zdravi.

Čestitamo Himalayi na nagradi i proizvodu koji na jedinstveni način učinkovito spaja drevna znanja ajurvede i znanstvena istraživanja - za zdravlje usne šupljine i blistav osmjeh, a više doznajte u videu.

Sensa.hr

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci