Sensa Loves Clean 2020: Rosal Clean Ready to glow fluid za lice s vitaminom C

U drugom #SensaLoves izboru, u kojem objedinjujemo najbolje proizvode i usluge prema odabiru magazina Sensa za 2020. godinu, u kategoriji CLEAN nagradu je dobila Rosal Clean Ready to glow fluid za lice s vitaminom C

Na valu snažnog i važnog kozmetičkog trenda - provjerenih i učinkovitih clean proizvoda - Rosal Clean donosi beauty preparate koji su sigurni za uporabu i donose željenu promjenu.

Nagradu Sensa Loves u kategoriji CLEAN za 2020. dobila je s odličnim razlogom Rosal Clean Ready to glow fluid za lice s vitaminom C. Lagane je teksture, a moćnog djelovanja, ujednačava ten i minimizira vidljivost mrljica od sunca, rosalMaja Vuradin, brand managerica za Rosal i Izabela Vrtar, urednica Sensezahvaljujući visokom udjelu vitamina C i niza prirodnih, inovativnih sastojaka koji štite kožu od isušivanja, potiču ujednačavanje boje kože, potpomažu obnovu stanica i regeneraciju kože te štite je od fotostarenja. To su orizanol (rižino ulje), vitamin E, fitosteroli, oleinska kiselina te hemiskvalan koji djeluje na strukturu i izgled kože.

Ovaj fluid za blistav ten namijenjen je svim tipovima kože za dnevnu ili večernju njegu. Lagana formula brzo se upija u kožu bez masnog traga te je čini svileno glatkom, idealnom za make up.

Maja Vuradin, brand manager za Rosal o proizvodu i njegovim dobrobitima je rekla nešto više u ovom videu intervju s glavnom urednicom Sensa magazina Izabelom Vrtar.

Sensa.hr

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci