Sensa Loves Clean 2020: Predstavljamo Avon Distillery Clean Break balzam za čišćenje lica

U drugom #SensaLoves izboru, u kojem objedinjujemo najbolje proizvode i usluge prema odabiru magazina Sensa za 2020. godinu, u kategoriji CLEAN nagradu je dobio Avon Distillery Clean Break balzam za čišćenje lica koji donosi prekrasan ritual njege i savršeno čisti kožu

Vrhunski kvalitetni veganski proizvodi za njegu kože lica, savršene teksture, pakiranja prilagođenog zaštiti okoliša, s potpuno etičkim pristupom... To je CLEAN kozmetika na vrhuncu, a ime joj je Avon Distillery.

Linija Avon Distilerry nalazi se na tržištu godinu dana, a njeni proizvodi zauzimaju posebno mjesto za sve ljubiteljice CLEAN prirodne veganske kozmetike. Među njima se posebno izdvaja Clean Break balzam za čišćenje kojem smo dodijelili SENSA LOVES CLEAN nagradu.

avonMaria Santini, Avonova beauty trenericaLagana, nježna kremasta formula pokazala se kao savršen čistač kože lica jer uklanja i najtvrdokorniju šminku i cjelodnevne nečistoće ostavljajući kožu lagano hidratiziranom i potpuno čistom.

Kao dodatan bonus, formuliran je 100 posto bez vode, a sadrži 69 posto čisto prešano ulje marelice!

Više o proizvodu doznajte u video intervjuu glavne urednice magazina Sensa Izabele Vrtar s Avonovom beauty trenericom Marijom Santini koja je otkrila čaroliju iza ovog jedinstvenog proizvoda.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci