Promo

Mixa - francuski stručnjak za osjetljivu kožu

Mixa je visoko učinkovita, hipoalergena njega za osjetljivu kožu. Lansirana je u francuskim ljekarnama 1924. godine. Mixa proizvodi namijenjeni su čišćenju kože, njezi lica i tijela kao i njezi beba

Proizvodi za njegu kože Mixa formulirani su pod nadzorom farmaceuta, testirani pod nadzorom dermatologa, a razvijeni korištenjem sastojaka koji su posebno prilagođeni osjetljivoj koži. Koža koja je osjetljiva, suha, zategnuta, sklona crvenilu ili reagira na najmanju sitnicu, sada je dobila učinkovitu njegu.

Mixa micelarna vodica
Nježno uklanja šminku i čisti osjetljivu kožu sklonu reakcijama. Sadrži umirujući
ekstrakt ruže te vitamin B5. Jednim nježnim potezom šminka je uklonjena s lica i očiju. Trljanje i ispiranje nije potrebno. Koža je osvježena i umirena.

Umirujuća CC krema protiv crvenila
Namijenjena je osjetljivoj koži sklonoj crvenilu. Sadrži cvijet arnike, vitamin B3, kofein
i zaštitni faktor 15 koji štiti kožu od sunca. Ova umirujuća hladna krema smanjuje crvenilo i osjećaj vrućine na koži lica te ujednačava ten. Idealna je podloga za šminku.

24h umirujuća hidratantna krema
Namijenjena je osjetljivoj koži s neugodnim osjećajem zatezanja. Sadrži 8% hidratantnog glicerina i umirujući ekstrakt ruže. Trenutačno umiruje kožu, dubinski je hidratizira te pruža osjećaj ugode tijekom cijelog dana. Primjerena je za uporabu tijekom cijele godine.

Mixina filozofija optimalne tolerancije: osjetljiva koža zaslužuje unaprijeđenu učinkovitost s minimalnim rizikom pojave neugodnih reakcija. Hipoalergene formule bez agresivnih ili nepotrebnih sastojaka.

Ostali članci