Promo

AlpStories ulje argana za njegu cijelog tijela

Mnogima su najdraži izvor njege cijelog tijela biljna ulja. Koristite organska biljna ulja kako biste bili potpuno sigurni što stavljate na kožu. Kao pomagača u zdravoj njezi vaše kože i kose isprobajte organsko ulje argana brenda AlpStories, a odvažite se napraviti i personalizirani 'miks' ulja za uljepšavanje i njegu

Ispravlja nesavršenosti i koži vraća elastičnost

Arganovo ulje, poznato još i pod nazivom tekuće zlato, bogato je vitaminom E, esencijalnim masnim kiselinama i proteinima. U aromaterapiji se koristi za njegu suhe i zrele kože, kože koja gubi elastičnost a pomaže i koži sklonoj nastanku bora. Ulje argana je protuupalno pa se često koristi kod svih upalnih stanja kože kao što su dermatitisi i psorijaze. Pokazuje i antialergijski učinak.

Ispravlja nesavršenosti, smanjuje ožiljke, strije, te vraća elastičnost i tonus kože. Pomaže i u borbi protiv peruti i suhog vlasišta. Ono ima najveći sadržaj vitamina E i 80% nezasićenih masnih kiselina, a to ga čini najboljom hidratacijom za kosu i kožu.

Miris mu je blag tako da vam ništa neće smetati u korištenju. Ugodan je na koži i brzo se upija, te ostavlja lagani sjaj. Koristiti ga možete svaki dan; navečer prije spavanja ili tijekom dana kada lice želite odmoriti od šminke. Nanosite ga i za meku i nahranjenu kosu, posebno na isušene vrhove. AlpStories ulje argana pakirano je u staklenoj bočici s plastičnim čepom i pumpicom za praktično doziranje, a cijena mu je 139 kn.

Mješavine ulja baš za vas

Svi AlpStories proizvodi, pa tako i biljno ulje argana, stvoreni su bez parabena, sintetičkih mirisa, mineralna ulja i silikona, zbog čega ćete se osjećati prirodno lijepo i iznutra i izvana. Poseban spoj ljubavi i tehnologije u brendu Alpstories osjetit ćete na vlastitoj koži ako proizvod napravite baš za sebe.

Uz pomoć robota Balthazara kombinirajte uljne mješavine i prilagodite ih svom tipu kože i kose. Prvenstveno je važno da mješavine ulja budu usklađene na što će vas vaš pomagač robot i upozoriti.

AlpStories 'online labaratorij' nudi vam da izaberete svoje sastojke, mirise, ime i samu etiketu proizvoda koji stvarate. Odlučite li pak posjetiti AlpStories trgovinu u Arena Centru Zagreb, stručnjaci će vam savjetovati najbolje proizvode za njegu, bilo da vam je potrebno nešto od gotovih proizvoda ili personalizirani miks. Zabavite se u stvaranju svoje mješavine ulja ili nekog drugog proizvoda i pružite sebi njegu koju zaslužujete!

alp prRobot Balthazar   alpstories pr

Više o AlpStories biljnim uljima i ostalim proizvodima potražite na www.alpstories.hr i njihovoj facebook stranici.

Ostali članci