Promo

Alavi Quick tanning cream - Savršeno zdrava preplanulost

Ove godine pripremite se za ljeto na vrijeme i od sunca uzmite ono najbolje: dobro raspoloženje, vitamin D i preplanulu kožu, za koju će se pobrinuti krema za brzo tamnjenje Alavi Quick tanning cream. Brončani sjaj iz bočice najlakši je i najsigurniji put do preplanule kože, a kad se još radi o hrvatskom proizvodu certificirane organske kozmetike, nema sumnje da će vas oduševiti...

Od sunca uzmite samo najbolje

S dolaskom prvih toplijih dana mnogi od nas već sanjare o toplom ljetu, bezbrižnom uživanju na suncu, kupanju u prekrasnom bistrom Jadranskom moru te onom prekrasnom brončanom tenu koji svi jako želimo. Poriv da upijamo prve sunčeve zrake i želja za preplanulošću toliko su snažni da na početku ljeta često zaboravljamo da nam sunce nije baš najbolji prijatelj ako mu se izlažemo neumjereno.

Ove godine pripremite se za ljeto na vrijeme i odlučite od sunca uzeti samo najbolje: energiju, dobro raspoloženje, vitamin D, a za preplanulu put neka se pobrine preparat za sunčanje koji je već prošle godine oduševio Hrvatice nježnom teksturom i predivnim egzotičnim tropskim mirisom.

Krema za brzo tamnjenje ALAVI QUICK TANNING bogatstvom organskih sastojaka istodobno hrani kožu i daje joj zdravu preplanulost, a ujednačena prirodna boja, intezivna hidratacija te povećanje elastičnosti kože samo su neke od njenih karakteristika. Alavi Quick tanning nema kemijske filtre nego isključivo prirodne zaštitne faktore pojedinih biljnih ulja pa ćete se suncu moći izlagati umjereno i u odgovarajuće vrijeme, a koža će imati divnu brončanu boju.

Alavi krema za samotamnjenje u ElleuAlavi Quick tanning krema 2016. bila je uvrštena u ELLE Top 10 novih proizvoda koje su odabrali beauty profesionalci, a nastavlja biti izbor broj 1 i ove sezone Alavi krema za samotamnjenje, ulje buritijaUlje buritija bogato je antioksidansima koji štite kožu od UV-zračenja, a zbog visokog udjela beta-karotena, daje joj prirodnu brončanu boju

Organska ulja dragocjenih biljnih vrsta

Organska ulja najčišće i najdragocjenije biljne vrste zaslužile su svoje mjesto u ovom čudesnom preparatu. Ulje buritija, egzotično čudo amazonske prašume, bogato je mnogim nutrijentima, uključujući esencijalne masne kiseline i vitamine. Zbog visokog udjela beta karotena, ulje buritija daje koži prirodan brončani ten.

Ulje pasjeg trna cijenjeno je zbog jedinstvenog umirujućeg i pomlađujućeg djelovanja. Ovo dragocjeno “supervoće” bogato je antioksidansima, esencijalnim aminokiselinama i rijetkom Omega 7 masnom kiselinom. Ulje kokosa prirodno je višenamjensko ulje za ljepotu kože, njeguje ju, održava glatkom i daje joj blistav izgled.

NaTrue standard

Vrhunska kvaliteta Alavi kreme za sunčanje potvrđena je NaTrue standardom koji prije svega znači sigurnost za potrošača kada je u pitanju udio organskih sirovina, dozvoljenih supstanci te proizvodnih procesa koji ne smiju uključivati ionizirajuće zračenje, testiranje na životinjama ni GMO.

Ovaj hrvatski proizvod certificirane organske kozmetike inspiriran je snagom njegove kreatorice, koja je pretražila cijeli planet kako bi pronašla najbolje i najčišće organske sirovine te ih pretočila u superiornu liniju prirodne kozmetike s certifikatom NaTrue. Predstavlja jedinstvenu sinergiju prirode i ljepote, stila i beskompromisne kvalitete.

Pripremite se za ljeto i osigurajte si idealnu, zdravu preplanulost već nakon prvog korištenja uz egzotično Alavi čudo.

Alavi Quick tanning cream možete pronaći na webshopu na stranici www.alavicosmetics.com i u ljekarnama diljem Hrvatske.