Posjetitelji Bosanske piramide Sunca svjedoče o ozdravljenjima

Iz Bosanske doline piramida nastavljaju stizati zanimljive vijesti o ljudima koji su, prošavši kroz podzemni labirint Ravne u Visokom, u Bosni i Hercegovini, doživjeli znatna poboljšanja zdravlja...

Povratak izgubljenog sluha

Osamdesetčetverogodišnja Beograđanka Mirjana Tinković, koja je dugo živjela u Arizoni (SAD), prvi put je posjetila Podzemni labirint Ravne u Visokom u lipnju 2019. Nakon treće posjete misterioznim tunelima Ravne, ispričala je:

"Prvi put sam ovdje. Gluha sam već 25 godina. Koristila sam slušni aparat. Nakon trećeg puta u hodniku (tunelima) sa sinom i prijateljima otišla sam u restoran i izvadila aparat da promijenim baterije. Izvadila sam aparat iz oba uha i čula njihov razgovor, konverzaciju. Kunem se, ovo je Božja stvar, ovo je pozitivna prirodna sila. Nakon 25 godina ne nosim slušni aparat. Ja sam oduševljena."

Pogledajte njezino svjedočanstvo:

Nestanak bolova u leđima

Hadžira Šibljaković iz Ilijaša o svom iskustvu govori: "Došla sam s bolovima u leđima, evo izlazim iz tunela Ravne kao preporođena. Nikakav bol ne osjećam."

Suada iz Ilijaša koja je imala zamućen vid zbog tromboze oka kaže: "Nakon izlaska iz tunela čista mi je slika pred očima".

Obje poručuju: "Tko god može, neka dođe. Obavezno."

Pogledajte njihovo svjedočanstvo:

Slovak izliječio rak pluća

Brojna svjedočanstva o ljekovitim svojstvima Prethistorijskog kompleksa tunela Ravne, te vode iz tunela, zabilježena su proteklih godina, a najnovije dolazi iz Slovačke.

Julius Činger bolovao je od raka pluća, o čemu svjedoče i nalazi Sveučilišne bolnice u Bratislavi, odjel onkologije, a osim toga, zbog širenja bolesti, imao je i brojne druge zdravstvene probleme, povezane s teškom bolešću. Na nalazima iz veljače ove godine, zabilježen je rak pluća, a najnoviji nalazi koje donio sa sobom, od 27. svibnja ove godine, kažu da je rak nestao. On sam o tome kaže:

"Ja sam Julius Činger iz Slovačke, imam 51 godinu i bolovao sam od raka pluća. Čuo sam za ovo mjesto (Kompleks Ravne), došao ovdje i boravio četiri dana, ulazio sam u tunele, te pio ljekovitu vodu iz tunela. Nakon novog pregleda koji sam napravio u svibnju, prije petnaestak dana, pokazalo se da je tumor nestao. Ja sam dokaz, živi dokaz ljekovitosti ovih tunela."

Pogledajte Juliusovo svjedočanstvo:


Izvor: www.piramidasunca.ba

Pripremila Snježana Krčmar

Ostali članci