Plava solarna voda za za čišćenje podsvjesnih programa

Jedan od alata koji se može upotrebljavati za čišćenje podsvjesnih programa u havajskoj tehnici ho’oponopono jest plava solarna voda. Doznajte više i o tehnici i mogućnostima programiranja vode

Za pripremu će vam biti potrebna plava staklena boca ili čaša. Ako je vani sunčano, možete je staviti na sunce, a ako nije, poslužit će i žarulja sa žarnom niti. Stavite bocu ili čašu na izvor svjetla i ostavite je da odstoji 15-60 minuta. Plavu solarnu vodu možete upotrebljavati za piće, kuhanje, zalijevanje biljaka. Možete je staviti u prskalicu i upotrebljavati za čišćenje prostora.

Kratka povijest ho‘oponopona

Iako je ho‘oponopono podrijetlom s Havaja, metoda koja se danas proširila Zapadom poprilično je drukčija od metode koju su poznavali drevni havajski žitelji. Nekoć je ho‘oponopono bio metoda opraštanja i mirnog rješavanja sukoba koja se prakticirala u obitelji. Tijekom postupka morala je biti prisutna cijela obitelj, uključujući i moderatora. Metodu je 1976. osuvremenila Morrnah Simeona, havajska iscjeliteljica (kahuna) koja je kanalizirala ho‘oponopono za modernog čovjeka, sve više odvojenog od obitelji. Metoda se dalje mijenjala pod utjecajem Simeonina učenika, kliničkog psihologa Ihalakale Hewa Lena, a na Zapadu se proširila nakon objave knjige Zero Limits. Knjigu su zajedničkim snagama napisali poznati američki self-help guru Joe Vitale, koji je postao pobornik te metode, i Hew Len.

Više o ho‘oponoponu doznajte ovdje

Više o programiranju vode i čišćenju podsvjesnih programa doznajte ovdje

Ivona Lerman

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci