Molitva za ozdravljenje kralježnice

Kaže sv. Pavao: “Ako pati jedan ud, s njime pate svi udovi. Ako se jednom udu iskazuje čast, s njim se raduju svi udovi” (1 Kor 12,26). Ovo je molitva za ozdravljenje od bolesti kralježnice

Molitva:
Gospodine Isuse Kriste vjerujem da si živ. Ti si Uskrsnuće i život. Ti si Zdravlje bolesnih. Ti me poznaš od vječnosti. Ti si Dobar Pastir, milosrdan Samarijanac. Vjerujem da me ljubiš i želiš ozdraviti tijelo koje si stvorio jer imaš istu onu sućut koju si osjećao prema bolesnicima, koje si susretao. Molim te da djeluješ u meni, da me izliječiš. Sada svoju bolest donosim Tebi. Vjerujem da si ti Bog koji ozdravlja.

Sada te molim, Gospodine, da me ozdraviš od bolesti kralježnice. U ime Isusovo zapovijedam kralježnici da se ispravi i da bude uspravna. U Isusovo Presveto ime, u snazi i sili Duha Svetoga zapovijedam svim kralješcima da dođu na svoje mjesto. Neka u ime Isusa iz Nazareta nestane svaka bol u leđima, neka u Isusovo ime ode duh reume i išijasa. To te Gospodine molim po zaslugama tvoga svetog bičevanja.

Izvor: www.rastimougospodinu.com

Pročitajte i:

Kralježnica i emocije: Kakve vam poruke prenosi os života?

Kralježnica - pokazatelj našeg emocionalnog stanja

Louise L. Hay - afirmacija za zdravu kralježnicu

Pripremila Snježana Krčmar

Ostali članci