Višak kilograma i vibracijska frekvencija

Vibracijska (ili energetska) frekvencija, što je sad to?, možda se pitate, no sigurno ste već čuli da vam se u životu događa ono na što usmjeravate pozornost. Saznajte koja je uloga misli u nakupljanju kilograma te kako "debele" misli izbaciti iz glave

Slično privlači slično

Vibracijska frekvencija jedna je od karakteristika suptilne energije koja je za razinu viša od materije. Među ostalim, to je oblik energije podatan za modeliranje, pa je suptilna energija 'energetski nacrt' za materijalnu dimenziju.

Prema kvantnim fizičarima, sve je energija. Tako je energija i svaka mentalna forma – misao, vjerovanje, uvjerenje, ideja i sl. Svaka misao ima frekvenciju vibracije i svaka misao automatski privlači druge misli iste ili slične vibracije. Negativne misli privlače negativne. Pozitivne privlače pozitivne. Vrlo često riječ je o gradacijskom procesu. Prvo se u umu javi jedna misao, a potom počinje teći više misli iste ili vrlo slične frekvencije. Nakon određenog vremena, nekoliko dana ili tjedana, esencija tih misli počinje se manifestirati u fizičkoj realnosti.

Bucmasta misao

Kad govorimo o tijelu, dovoljna je jedna "teška" ili "bucmasta" misao da počne privlačiti više njih. I kako usmjeravate pozornost na te "bucmaste" misli, započinjete proces manifestiranja viška težine na tijelu. Vaše tjelesne akcije također ulaze u tu igru. Negativno razmišljanje utječe na to da se osjećate loše pa žudite za hranom koja vam pruža utjehu kako biste se osjećali bolje te žudnju "gasite" time što pojedete više nego što je tijelu potrebno.

Nastavi li se to određeno vrijeme – nekoliko mjeseci ili godina, kreirate realnost viška kilograma.

Sada je na redu malo teži dio. Odlučite smršavjeti. Često to činite fizičkim sredstvima (odabranom dijetom, vježbanjem u teretani i sl.) i nevjerojatno je koliko vam je to teško. Razlog je što vaše misli još uvijek rezoniraju na frekvenciji osobe s viškom kilograma.

Zdrava sam i volim svoje tijelo

Dobro je što negativne misli možete nadvladati i remodelirati. Istina, bit će vam potrebna izvjesna doza volje, odlučnosti i dosljednosti.

Počnite usklađivati, podešavati i mijenjati misli. Svjesno stvarajte konstruktivne misli koje se odnose na osjećaj zdravlja, vitkosti, vitalnosti i dobre kondicije. Kad mislite na taj način, počinjete rezonirati na višoj energetskoj frekvenciji i automatizmom privlačite "vitke" misli. Radite li to ustrajno, za nekoliko dana ili tjedana primijetit ćete da vam se navike polako mijenjaju. Odjednom ne padate tako često u iskušenje jesti brzu ili lošu hranu kao prije. Veličina obroka polako se smanjuje i možete osjetiti potrebu za kretanjem, šetnjom, plesom ili drugim tjelesnim aktivnostima koje su vam ugodne.

Kako nastavljate sve više usmjeravati pozornost na to da se osjećate dobro i njegovati sebe i svoje tijelo (konstruktivnim mislila i kvalitetnim akcijama), odvija se proces unutarnje i vanjske transformacije.

Nekoliko je prepreka ne koje možete naići u njemu, ali važno je da ostanete koncentrirani na svoje vitko, lijepo i zdravo tijelo što češće. Prepreke su ograničavajuća uvjerenja i akcije koje je potrebno razgraditi. Svakodnevna predanost cilju inicirat će promjene koje će vas uvjeriti u snagu energetskih frekvencija misli u gubljenju kilograma.

Jasna Šafar, kvantni vodič, www.quantum.com.hr

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci