Što znače koje bore?

Ako ste previše zabrinuti, pod stresom ili vam pak prehrana nije uravnotežena, sve se to može vidjeti na vašem licu. Pogledajte što nam bore govore

ČELO: Horizontalne bore upućuju na previše zabrinutosti, a kod mlade osobe mogu upućivati na pretjeranu konzumaciju šećera, mliječnih proizvoda te biljnih i životinjskih ulja i masnoća. Dvije vertikalne bore između obrva označavaju ljutnju ili potisnutu ljutnju koja se može izražavati nestrpljenjem, frustracijom i/ili dosadom. Ako se te bore spuštaju naniže, prema korijenu nosa, mogu značiti brige i pretjeranu koncentraciju.

OBRAZI: Vertikalne linije na obrazima znak su velikog i kontinuiranog stresa. Nazolabijalne bore su linije životnog smisla ili svrhe te pokazuju koliko dugo zaista živite u stvarnom životu. Ako su preduboke, a još nemate ni 50, možda je vrijeme za „čišćenje“ života od vjerovanja i ideja, ali i vrijeme za detoksikaciju jer je ovo područje povezano s debelim crijevom.

USNE: Sitne vertikalne linije iznad gornje usnice upućuju na pretjeranu brižnost – vrijeme je da počnete ugađati sebi. Često su popraćene kratkim borama „razočaranosti“ koje se iz kutova usnica spuštaju ukoso prema vilici. Sitne vertikalne linije koje se nalaze ispod donje usnice označavaju ogorčenost i nezadovoljstvo životom.

BRADA: Vertikalne linije na bradi teško se zamjećuju kod mlađih osoba, a povezuju se s (racionalnim ili iracionalnim) strahovima. Često koža na tom području poprima izgled narančine kore.

OČI: Borice koje se iz vanjskog kuta oka u luku „penju“ prema gore govore o sreći i veselju, a one koje se spuštaju prema jagodicama i/ili još niže, po obrazima, znak su patnje, žalosti i tuge.

Vesna Ercegović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci