Glazbeni facelift: Zategnite kožu lica zvukom

Frekvencije i energije koje sadrži ova snimka potiču pojačanu proizvodnju kolagena u tijelu, posebno u predjelu lica te obnavlja prirodnu masnoću kože lica i rezultat je zategnutija koža i mlađi izgled. Može se slušati neograničeno, po želji i potrebi

Kako ovo djeluje na vas, najbolje ćete otkriti ako isprobate. A kakva su dosadašnja iskustva slušatelja ove snimke, evo samo jednog primjera.

Korisnica Chase Makort j ispod YouTube zapisa komentirala:

"Slušam ovu snimku sada već oko 6 tjedana. Puštam je svake večeri da se "vrti" dok spavam. Upravo sam promijenila profilnu fotografiju na svom Facebook profilu i moj prijatelj iz djetinjstva je komentirao "Ti uopće ne stariš". Slika izgleda gotovo kao da je digitalno obrađena ili kao da sam ja na njoj našminkana. Nekoliko ljudi mi je reklo da izgledam nevjerojatno, pa sam podijelila s njima svoju tajnu, da sam slušala ovo. Hvala vam puno, upravo ste me uštedjeli nekoliko tisuća za plastičnu operaciju, a bila bih zapravo vrlo tužna kad ne bih izgledala prirodno. Primite moju zahvalnost i nastavite sa svojim divnim radom!! Namaste. Oh, ja imam 57 godina, a zastala sam u ranim četrdesetima."

Pripremila Snježana Krčmar

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci