Napitak od peluda, meda i jabučnog octa

Zagrepčanke Ivana Zovak i Petra Krolo godinama su predano istraživale kako svoj organizam vratiti u ravnotežu nakon dijagnoze Hashimotova sindroma, bolesti koja bi se mogla opisati kao "pregaranje" štitnjače. Svoje su znanje potom pretočile u knjigu 'Autoimuni nutrivor - priručnik i kuharica bez alergena', u kojoj su iznijele svoje spoznaje, otkrile da je svima koji imaju neku autoimunu bolest zajedničko isto - propusnost crijeva i preosjetljivost na gluten, objasnile što je autoimuni protokol i napisale niz korisnih i zdravih recepata, kao što je ovaj...

Priča o Ivani Zovak i Petri Krolo

Broj porcija: 1
200 ml vode
1 žličica peluda
1 žličica meda
1 – 2 žlice jabučnog octa
1 kap eteričnog ulja limuna

Zagrijte vodu do ugodne topline za piće (do 50°C). U vodu umiješajte pelud, med, jabučni ocat i eterično ulje limuna.

Iz knjige Ivane Zovak i Petre Krolo ‘Autoimuni nutrivor’

Preporučujemo

Ostali članci