Zvjezdano nebo idućih dana: Velike i iznenadne promjene

Sada valja izgraditi unutarnju snagu i mir da bismo mogli pomoći kako drugima tako i sami sebi

Što će se zbivati na zvjezdanome nebu idućih dana sažima astrolog Kaypacha. Četvrtak, 19. travnja obilježava prelazak Sunca u znak Bika te egzaktna konjunkcija Marsa i Lilith. Ta je konjunkcija na djelu već neko vrijeme, no u četvrtak je egzaktna. Mjesec u petak prelazi u znak Raka te će u petak i subotu biti u opoziciji sa Saturnom, Lilit, Marsom, Plutonom – odnosno stelijem u Jarcu.

U nedjelju Mjesec ulazi u Lava te je u kvadratu sa Suncem, koje je i dalje u konjunkciji s Uranom. Usto, Pluton se u nedjelju nakratko zaustavlja kako bi krenuo retrogradno te se pritom nalazi u kvadratu s Mjesecom. I, na posljetku, u utorak, Venera ulazi u Blizance. Isti će dan Mjesec prijeći u Djevicu te biti u kvadratu s Venerom.

S aspektima koji su sada na djelu, nije čudna provala nasilja u svjetskim razmjerima, kaže astrolog Kaypacha. Pogotovo s obzirom na to što je Mars u konjunkciji s Lilit cijeli tjedan te potom kreće prema Plutonu, mogli bismo iskusiti čak još više nasilja i to u mnogim područjima. Što nam savjetuje? Iako je svjestan toga da bi ga mogli etiketirati kao eskapista, idealista ili nekoga tko ignorira situaciju, smatra kako je "u doba stresa i razdora važno podjednako zadržati svijest o situaciji i održati čak i snažniju spiritualnu praksu kako bi vlastiti kalež ostao čist i jak".

Osim na globalnoj razini, "mnogi se također suočavaju s velikim (katkad iznenadnim) promjenama smjera/vrijednosti u svojim osobnim životima". U mantri koja (uz kundalini jogu, također u Kaypachinu području interesa) može pomoći izgraditi unutarnju snagu i mir da bismo mogli pomoći drugima, kao i sebi te učiniti velike promjene koje su potrebne, svijest se prispodobljuje s kaležom za duhovnu svjetlost, a nakon što se ispuni njome, ljubav boji naše želje, potrebe, strahove i žudnje.

Izvori: https://www.youtube.…­/watch?v=Vl4fWi_45OI

www.NewParadigmAstrology.com

https://newparadigma…­-astrology-forecast/

 

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci