Vikend pozitivnih promjena je pred nama

Vikend pred nama može biti uistinu čaroban i pružiti nam priliku da "vidimo" svoju budućnost te napravimo prve korake u ostvarenju onoga o čemu sanjamo

Planet sreće, uspjeha, širenja i rasta ponovno kreće naprijed

Pri kraju ovog doista pozitivnog tjedna, u kojem se mnoge stvari mijenjaju upravo tako da imamo koristi od toga, u petak, 9. lipnja, prestaje retrogradni hod Jupitera pa planet sreće, uspjeha, širenja i rasta ponovno kreće naprijed. Taj dan obilježava i pun Mjesec, koji nas obasipa pozitivnom energijom Strijelca, čiji je vladar upravo Jupiter.

No optimizam tog punog Mjeseca remete Saturn i Lilith, koji su točno na Mjesecu te situaciju čine složenijom, kaže astrolog Gregory Scott. Što se tiče djelovanja Jupitera, koje više nije oslabljeno, sve se ubrzava, a mogućnosti koje će se odsad pojavljivati vrlo vjerojatno će dolaziti preko drugih ljudi.

Dopustite si vidjeti buduću verziju sebe

Mjesec u subotu prelazi u znak Jarca. U opoziciji je s Marsom u Raku, a u trigonu s Venerom u Biku te inkonjunkciji s Merkurom u Blizancima. "Subota je sjajan dan da kanalizirate svoje osjećaje i želje u konkretnu akciju, to je vrlo 'uzemljen' dan", kaže G. Scott ističući kako je od svih dana u tjednu upravo u subotu najlakše provesti prave životne promjene. "Dakle, subota je dan za praktično i da ostvarite stvari o kojima sanjate."

U nedjelju je Mjesec – i dalje i Jarcu – u kvadratu s Jupiterom u Vagi, u sekstilu s Neptunom u Ribama te konjunkciji s Plutonom u Jarcu. Nedjelja je umnogome slična suboti te zaokružuje sliku vikenda kao stvorenog da sanjarite i vizualizirate svoj život onakav kakav želite da bude, ali i da krenete u konkretne akcije da to ostvarite.

"Dopustite si vidjeti buduću verziju sebe, a potom učinite prve korake koji će vas tamo dovesti", savjetuje britanski astrolog. Ovaj vikend možete ne samo zaviriti u vlastitu budućnost nego i imati kontrolu nad tim da se ona oblikuje prema vašim željama.

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci