Vikend-horoskop: Zamislite... i ostvarite vezu kakvu želite

Dani pred nama pružaju priliku za upoznavanje novih ljudi te uspostavljanje značajnih i dugotrajnih veza

Petak - idealan za manifestiranje

Mjesec će u petak, 19. siječnja većinu dana biti u Vodenjaku; tek navečer ulazi u Ribe. Merkur je u Jarcu, i dalje vrlo praktično nastrojen i organiziran. U sekstilu je s Neptunom u Ribama te Saturnom u Jarcu. Energija zemlje i vode u petak su uravnotežene "stvarajući dan koji je idealan za manifestiranje", kaže astrolog Gregory Scott.

"Sanjarite, slušajte vodstvo koje ćete dobiti pa krenite u akciju na temelju njega i bit ćete u stanju shvatiti svoje nade i snove, svoja maštanja", savjetuje britanski astrolog. Mjesec u Ribama donosi i dozu romantike te naglasak na vezama, stoga sada možete manifestirati ono što želite u svom ljubavnom životu.

Subota - Age of Aquarius

U ranim jutarnjim satima u subotu počinje ovogodišnje razdoblje Vodenjaka. Mjesec i Neptun u konjunkciji su u Ribama te u sekstilu s Merkurom u Jarcu. Jača želja za učenjem i povezivanjem s drugima. "Želite li učiniti promjene u osobnim odnosima, subota je dan za to", kaže G. Scott ističući da u subotu uistinu možemo ostvariti ono što smo osvijestili da želimo dan prije.

U petak i subotu veze će za vas imati prioritet i "budući da to postaje prioritet, a imamo tu kombinaciju zemlje i vode, mašinerija manifestiranja uskovitlat će vaše nade i snove omogućujući vam skupiti zamisli koje će vam pomoći djelovati i ostvariti ih", kaže astrolog. Ova su dva dana povoljna za upoznavanje novih ljudi, za ustvrđivanje kako su oni zanimljivi kao i za doznavanje nečeg novog o drugim ljudima te započinjanje veza – i to značajnih i dugotrajnih – kako prijateljskih tako i romantičnih.

Vodeni dan

Mjesec u Ribama u nedjelju će biti u trigonu s Jupiterom i Marsom u Škorpionu. Nedjelja je potpuno "vodeni" dan, emocionalan, spiritualan i maštovit. To vam omogućuje da sanjarite te se prepustite očaranosti ljepotom, bilo da je riječ o lijepim stvarima i umjetničkim djelima, bilo o prirodi.

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci