Vikend-horoskop: Vikend koji mijenja život

Petak vam otvara put financijskog prosperiteta, a subota i nedjelja rezervirani su za ljubav

Ovo je još jedan zabavan i superpozitivan tjedan, kaže astrolog Gregory Scott. Tako ćete i u petak, posljednji dan svibnja, kada Mjesec prelazi u Bika – zaokružujući tako simbolično Bikov mjesec – imati božansku potporu da slušajući svoje više ja, odmah te ideje i misli "prevedete" u praktične stvari koje Svemir želi da učinite.

U petak među planetima vlada harmonija: Mjesec je u konjunkciji s Uranom i sekstilu s Marsom u Raku, dok je Venera u Biku u trigonu sa Saturnom u Jarcu – oba su planeta u znakovima kojima vladaju, što pridonosi harmoniji. "Petak je sjajan dan za nalaženje novih načina stvaranja novih izvora prihoda i novih struja financijskog prosperiteta koji će vam osigurati više stabilnosti i sigurnosti", kaže Gregory Scott. Ta će vas pozitivna energija uvesti u lipanj.

U subotu, prvog dana lipnja, u konjunkciji su Mjesec i Venera u Biku, skladno ispreplećući svoje energije. Mjesec je potom u trigonu sa Saturnom i Plutonom u Jarcu. Subota je vrlo "uzemljen" dan, ljubav i ljepota su opipljivi i ljubav je u zraku – odnosno na zemlji, s obzirom na naglasak na zemljanim znakovima. "Ljubav je ovdje, točno pred vama. To je glavna energija koja preuzima ovaj dan", ističe astrolog.

U subotu imate veliku priliku upoznati pravu osobu – ili otkriti nešto praktično što obožavate raditi. "Subota, 1. lipnja jedan je od najboljih dana za ljubav i romantičnost, započinjanje nove veze sa srodnom dušom, tijekom ove godine." Doista biste ga trebali iskoristiti, stoga svakako izađite i počastite sebe nečim što volite raditi. Jer, dok se budete bavili time, naći će vas ljubav. Ne morate ništa činiti jer ona će doći k vama, kaže astrolog.

Mjesec u nedjelju prelazi u Blizance. U sekstilu je s Chironom u Ovnu, naglašavajući temu osobnog iscjeljenja. Veliku ulogu ima i Venera u Biku, u trigonu s Plutonom u Jarcu. Postoji pozitivna veza između planeta ljubavi i planeta transformacije i ponovnog rođenja. Iscijelite prošla razočaranja u ljubavi i iscijelit ćete sebe. "Sve to iscjeljivanje ima velik potencijal mijenjanja vaših planova jer ste u stanju otpustiti stvari koje dosad nisu bile zacijeljene – što otvara prostor da u vaš život uđu nove krasne pozitivne stvari", kaže G. Scott ističući kako bi vam ovaj vikend doista mogao promijeniti život.

Izvor: gregoryscott.com

https://www.youtube.…­/watch?v=zuVwA0ugt6A

 

Pripremila Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci