Vikend-horoskop: Uvidi koji vam mogu promijeniti život

Sve je obavijeno energijom vode i naglašena intuitivnost vodi ka značajnim uvidima, koji doista mogu promijeniti život

Pazite na kritike

Približavamo se kraju tjedna koji nije lak, ali nam pruža priliku za velik napredak i razvoj. U petak Mjesec ulazi u Ribe, a Merkur se u svom retrogradnom kretanju vraća u znak Raka, gdje će ostati do kraja mjeseca, povećavajući tako vjerojatnost problema u komunikaciji u emocionalnom životu ili da nečim što kažemo nekoga povrijedimo.

Nemojte pretjerivati s razmišljanjem o stvarima na emocionalnoj razini i pazite na svoje kritike upućene drugima – budite svjesni da su i drugi pomalo osjetljivi, savjetuje astrolog Gregory Scott. S retrogradnim Merkurom u vodenom znaku imamo priliku razmišljati o stvarima na drugi način i drukčije gledati na stvari.

To je i dobro razdoblje za intuitivne i vidovite ljude te proricanja, gledanje u karte, analize astroloških karata, zbog veće osjetljivosti i usklađenosti s višim sferama te lakšeg pristupa njima kroz drukčije ulaze od onih prijašnjih. Od petka ćete mnogo lakše dobivati poruke i odgovore iz viših sfera jer ćete biti na tim frekvencijama, kaže astrolog.

Ne čistite kod kuće, izađite!

Mjesec je u subotu u kvadratu s Jupiterom u Strijelcu – što stvara trvenje između vlastitih osjećaja te sreće putem putovanja, kretanja, otvorenosti uma i učenja – te u sekstilu s Uranom u Biku i Saturnom u Jarcu. Naglašena je želja da se ostane kod kuće i organizira vlastiti emocionalni život, rješavajući ga onog suvišnog.

Čišćenje se može odnositi i na životni prostor, koji ćete također poželjeti očistiti i riješiti se suvišnih stvari kojima je zatrpan. No od subote ćete najviše dobiti ako radite s Jupiterom u Strijelcu – ako izađete u pustolovinu i pokušate nešto potpuno novo, kako u fizičkom tako i u duhovnom svijetu, naglašava G. Scott.

Osjećam, dakle jesam

U nedjelju su Sunce i Merkur u Raku u konjunkciji – "Osjećam, dakle jesam". U Raku je i Venera, koja je u opoziciji s Plutonom u Jarcu. Pluton donosi transformaciju, a Venera izražavanje ljubavi za druge ljude, stoga je pitanje transformiramo li svoj život i svoj svijet ili svoje potrebe ostavljamo po strani kako bismo pomogli drugima.

Mjesec u Ribama – koji dodatno naglašava žrtvovanje za druge – u konjunkciji je s Neptunom, vladarom Riba, te u trigonu s Venerom i Merkurom u Raku, koji su pak u sekstilu sa Saturnom u Jarcu. S brojnim planetima u vodenim znakovima sve je obavijeno energijom vode naglašavajući osjećaje i intuitivnost.

Kanaliziranje duhovne energije

Kao i u petak, u nedjelju vam se lakše mogu otkriti odgovori i poruke koje tražite, dan je odličan za meditiranje, a uvidi koje dobijete mogu biti doista značajni i promijeniti vam život ako ih primijenite. Mogli biste osjetiti želju i za kreativnim izražavanjem te izgraditi nešto što će dobiti vlastiti život.

Nedjelja je dan za kanaliziranje duhovne energije, koja će donijeti inspiraciju te na neki način dobiti oblik, bilo da je to govorom, glazbom, umjetničkim izražavanjem, novim zamislima koje će dovesti do izuma, znanstvenim otkrićima... 

Izvor: gregoryscott.com

Pripremila Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci