Vikend-horoskop: Tri dana zabave i slavlja – zaslužili ste to!

Petak i subota dolaze kao nagrada za sav marljiv rad i idealni su za izlaske i uživanje u životu – obavezno isplanirajte druženje s dragim ljudima jer očekuju vas predivni doživljaji. "Party vikend" zaokružuje strastvena nedjelja ispunjena uzbudljivim zbivanjima

Obavili ste sav posao

Pri kraju još jednog pozitivnog, ali promjenjivog tjedna, u petak, 15. rujna Mjesec je, kao i prethodni dan, u Raku; u kvadratu je s Jupiterom u Vagi, s kojim je pak u sekstilu Venera u Lavu. "Petak je odličan dan za proslave, zabave, fenomenalan provod s prijateljima i obitelji, izlaske… i jednostavno uživanje", kaže britanski astrolog Gregory Scott. U subotu Mjesec prelazi u znak Lava te se pridružuje Veneri u tom znaku; Merkur je i dalje u Djevici te je u konjunkciji s Marsom tako da se energije tih dvaju planeta miješaju.

"U subotu ćete žudjeti za razumijevanjem, a kada dođete do tog razumijevanja i znanja, imat ćete želju o tome govoriti na sav glas, učiniti nešto vatreno i dramatično", kaže G. Scott. Zbog naglaska na vatri koji daju Mjesec i Venera u Lavu, bit ćete vrlo ponosni što ste uspjeli sami doći do spoznaja kojima ste težili. "Proslavite to! Vi ste obavili sav posao – i ako ste obavili posao, zaslužujete i proslaviti svoj težak rad.

Inzistiram da slavite!

Stoga, u petak inzistiram da slavite, a u subotu inzistiram da slavite još više! I da se dobro zabavite – jer to ste zaslužili: marljivo ste radili i uvijek davali sve od sebe", kaže astrolog. Ova su dva dana nagrada za to – dva dana da se zabavimo, da slavimo, uživamo u društvu drugih ljudi, uživamo u životu…

"Bili bismo ludi da to ne iskoristimo!" ističe Gregory Scott i savjetuje da obavezno isplanirate druženje s prijateljima ili ljudima koje volite te se dobro zabavite. "Ako se tih dana susretnete s ljudima, očekuje vas prekrasno iskustvo." 

Vatrena nedjelja

U nedjelju je mjesec i dalje u Lavu te je u trigonu s Uranom u Ovnu. Uran je planet pobune, on želi stvari učiniti na svoj način, on govori: "Ja sam drukčiji, jedinstven, poseban. Nije me briga što drugi misle, učinit ću ono što želim." To je dodatno naglašeno s obzirom na to da je u znaku Ovna, koji izgura sve sa svoga puta kako bi napredovao i išao tamo gdje želi ići. Uz Mjesec u Lavu, također vatrenom znaku, daje dodatnu energiju i entuzijazam – dobrodošle nakon dva dana "partijanja".

U Lavu je i Venera, koja je isto u trigonu s Uranom te i ona daje dozu strastvenosti, vatrenosti, uzbuđenja i dramatičnosti. Osim što i nedjelja obećava uživanje i dobru zabavu, zahtijeva i malo opreza jer krije opasnost od "previše dobrih stvari", upozorava G. Scott, s obzirom na to da sva ta vatrenost i dramatičnost može zakuhati i žučljivu raspravu. I u nedjelju ćete poželjeti izaći, raditi nešto zabavno i uzbudljivo – čak i ako inače tome niste skloni. Stoga, izađite iz svoje zone ugode i zabavite se!

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci