Vikend-horoskop: Slušajte svoje osjećaje, ostvarite svoje snove

U subotu se podiže veo otvarajući pogled u budućnost, dok bi nedjelja mogla donijeti onog pravog

Jedna od ključnih riječi ovog tjedna je otpuštanje, i to zbog naglih promjena energije koje zahtijevaju fleksibilnost. Osim toga, sad je nužna i briga o sebi, kaže astrolog Gregory Scott. Ovo je još jedan sjajan tjedan u kojem možete postati najbolja verzija sebe, iako nije baš lagan. U svakom slučaju, nije vam dosadno jer tjedan je uzbudljiv i zabavan te pruža brojne prilike da jasno izrazite svoje mišljenje i dođete u dodir sa samima sobom.

U četvrtak Mjesec ulazi u Vodenjaka te je u kvadratu s Uranom u Biku i sekstilu s Chironom u Ovnu. Usmjereni ste na iscjeljenje sebe i drugih dijeljenjem pozitivnih informacija i učenja. Morate vjerovati svojim osjećajima kako biste iscijelili sebe i dopustili emocionalno iscjeljenje te podijelili svoje emocije i znanje s drugima.

Petak je pun zbivanja: na taj dan ljetnog solsticija, najduljeg dana na sjevernoj hemisferi, Neptun, planet snova i intuicije, kreće retrogradno. Usto, Sunce mijenja znak i počinje razdoblje vladavine Raka. "U petak ćete biti usredotočeni na sebe te u stanju pogledati u svoju nutrinu – sagledati svoje želje, nade i snove. A budući da imate tu viziju, sposobni ste ih realizirati pomoću energije koju vam osigurava Sunce", ističe Gregory Scott.

Mjesec u subotu prelazi u Ribe, gdje naglašava intuitivnost i duhovnost. Podupire energiju retrogradnog Neptuna pa vam je sad lakše slušati vlastite osjećaje, osjećati energiju drugih ljudi i biti u doticaju s višim sferama. Mjesec u Ribama u trigonu je sa Suncem u Raku, još jednim vodenim znakom, te je u sekstilu s Uranom u Biku.

Svi su osjećaji usmjereni prema vama kako biste mogli napredovati i zacijeliti na emocionalnoj razini. Subota je i odličan dan za proricanje i ljude koji se time bave na različite načine. "Odgovori će samo teći", ističe astrolog. Dan je sjajan i za kreativce – da urone u stvaranje bez ikakve autocenzure. Bit ćete u dodiru s tim tko ste i prihvatiti svoje osjećaje.

U nedjelju veliku ulogu ima Venera, koja je sad u Blizancima te je u opoziciji s Jupiterom u Strijelcu. Na tom položaju nema potrebu trčati za stvarima da bi se osjećala dobro i voljeno. Usredotočena je na misaono istraživanje i nije usmjerena na traženje ljubavi jer zna da će ljubav naći nju.

Venera je u inkonjunkciji sa Saturnom u Jarcu, što nam daje sigurne temelje unutar nas samih, osjećaj sigurnosti što izvire iz vjere u vlastitu vrijednost, vjerovanje sebi i prihvaćanje sebe onakvima kakvi jesmo. Saturn je pak u kvadratu s Mjesecom, a on u konjunkciji s Neptunom u Ribama, donoseći razilaženje između osjećaja i stvarnosti.

U nedjelju su osjećaji sve, osjećaji su nam najvažniji, a realnost stvari pada u drugi plan, kaže G. Scott. I dodaje da je nedjelja dan kad je moguće da u naš život uđe savršeni muškarac ili žena, ili se pak pojavi prilika da se zaljubimo u nešto novo: zemlju, aktivnost, sliku... Ta osoba ili stvar isprva nam se možda uopće neće svidjeti, ali će nas neobično privući.

 

Izvor: gregoryscott.com

Ova prognoza: https://www.youtube.…­w_6-MZe4qiM&t=1s     

 

 

 

Pripremila Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci