Vikend-horoskop: Razjašnjavanje osjećaja

Ovo je savršeno vrijeme za značajne životne promjene – postaje vam jasno koje konkretne korake morate učiniti

Potisnuti osjećaji isplivat će na površinu i pokazati...

Što nas čeka pri kraju ovog tjedna, u kojem vladaju emocije zbog ulaska Venere u znak Raka u ponedjeljak, 31. srpnja, otkriva nam britanski astrolog Gregory Scott. U petak, 4. kolovoza, navečer Mjesec ulazi u Jarca. Jupiter je u Vagi, znaku u kojem je naglašena njegova želja za povezivanjem s drugim ljudima, te je u kvadratu s Plutonom u Jarcu.

Moguće je da ćete biti osjetljivi zbog misli o onome što još nemate u životu te početi uviđati što zapravo želite, a nekih od tih stvari dosad uopće niste bili svjesni. Iako ćete možda pokušati potisnuti osjećaje, oni će isplivati na površinu te sa sobom iznijeti za nas važne informacije o tome što istinski želite u životu. Upravo će emocije razotkriti vaše životne snove. Ne odbacujte to! U petak će vam se pokazati kakva osoba možete postati!

U prirodi će sve sjesti na svoje mjesto

Mjesec u Jarcu u subotu je u konjunkciji s Plutonom. "Izađite u prirodu radi osobne transformacije", savjetuje G. Scott. U prirodi ćete se "uzemljiti" jer naglašena je zemlja. "Zemlja je naša majka, njeni su utjecaji na nas brojni", kaže astrolog.

Boravkom u prirodi osjetit ćete povezanost s njom čak i ako ste netko tko to inače ne voli i smatra se potpuno gradskim tipom. Usto, u prirodi ćete se sabrati na kraju ovog emocionalno zahtjevnog tjedna i sve će sjest na svoje mjesto.

Postaje nam savršeno jasno što točno moramo učiniti

U nedjelju Mjesec ulazi u Vodenjaka te u vezu s Venerom u Raku, nježnom i brižnom. Ponovno su naglašeni osjećaji vezani uz vašu viziju vlastitog života. Ovo je savršeno vrijeme za životne promjene jer će vam dan prije postati savršeno jasno koje konkretne korake morate napraviti da bi se u vašem životu dogodile promjene. Budite pozitivni – ako dosad niste, počnite na svoj život gledati pozitivno, u čemu će vam pomoći i afirmacije, savjetuje astrolog.

"Ustanem li ujutro i osjećam se užasno, nastojim ne gunđati da se osjećam loše i kako li ću samo proći kroz taj dan, nego kažem: 'Zdravlje mi je savršeno, moje me tijelo podupire, osjećam se dobro u vlastitoj koži.' Čak i ako se ne osjećam tako, samim izgovaranjem toga istog se trenutka osjećam bolje. To me odmah podiže i mijenja tjelesne simptome. Način na koji mislimo ima golem utjecaj na nas", ističe astrolog.

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci